Tzv. Kosovo iskoristilo odlazak Tumbakovića i igrača Zvezde: Rašica šokirao Crnogorce u Podgorici za bod! (VIDEO)

Tužna igra Crnogoraca

  • 24

Fudbaleri tzv. Kosova poveli su protiv Crne Gore u Podgorici sa 1:0, a potom su Sokolovi iščupali remi pogotkom Mugoše.

Povrede glavnih igrača, Stefana Savića i Stevana Jovetića, uz otkaze Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića, bili su preveliki udarac za tim koji je do sada vodio Ljubiša Tumbaković.

Ekipa tzv. Kosova je povela već u 25. minutu preko Rašice, koji je jedan otpadak pokupio za siguran zicer.

Takođe, u sivilo Crne Gore uklopile su se i tribine, pošto su prazne zbog suspenzije, ali je led probijen pogotkom Mugoše u 69. minutu! On je tada iskoristio centaršut Jankovića za bod, ali to nije bilo dovoljno za nešto bolji utisak.

Tako je Engleska na vrhu sa šest bodova, Češka ima tri, a tzv. Kosovo dva iz dva meča, Crna Gora ima dva boda iz utakmice više!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sramota me je sto sam Crnogorac....

    7. jun 2019 | 23:49

    Vracam ti se ljepotice moja posle mnogo leta,tu na tvoja vrata raja jer si meni sveta,srce mi je duso htelo da pukne na pola kad sam vidio tvoje ostrvo Sveti Nikola,zemljo mojih djedova Sunca plamena bila si i ostala meka srca tvrda kamena,prosao sam cijeli svet vidio sva mora,ali takve zlatne obale ima samo Crna Gora,prestajao nikad nisam tebi da se divim,ceznuo za plavim nebom i kamenom sivim,Budva Kotor Sveti Stefan Bar i Herceg Novi,tu se svakom bezbroj puta ostvarise snovi.....lepa pesma....ALI,STIDIM SE SVOG POREKLA I SVEGA STO SMO URADILI NASOJ SESTRI SRBIJI....OPROSTITE BRACO MOJA JA VAS MOLIM U SVOJE IME A OSTALI CE SHVATITI KAD TAD....ZIVELA SRBIJA I CRNA GORA

  • SERGIJE

    7. jun 2019 | 23:11

    Братска подјела плијена

  • Montenegro

    7. jun 2019 | 22:58

    Kako se završi utakmica sa Ukrajinom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA