≫ 

Kad Srbi ne umeju, ima ko zna: Mesi trojicu "poslao po burek", dao dva gola za dva minuta i naoštrio se za Kopa Amerika (VIDEO)

Motivisan je Leo da vodi Gaučose do vrha u Brazilu

  • 2

Lionel Mesi se sa klupskih prebacio na reprezentativne obaveze, a sudeći prema onome što je pokazao u prijateljskom duelu sa Nikaragvom, motivacije i dalje ima napretek. Gaučosi su savladali rivala 5:1 u generalnoj proveri pred početak Kopa Amerika koje kreće u Brazilu 14. juna.

Poigravao se Leo sa protivničkim igračima kao što ume, a mrežu je prvi put pogodio u 37. minutu, a onda i minut kasnije!

Prvi pogodak je bio slika i prilika njegove igre, tipičan "mesijevski" solo prodor na oduševljenje publike koja je svedočila kako idol nacije "lažnjacima" baca iz ravnoteže čak trojicu protivničkih fudbalera, a onda lagano pogađa za 1:0.

Drugi gol stigao je bukvalno u sledećoj akciji, Mesi je sačekao pas sa krila i ponovo rutinski matirao golmana Nikaragve.

Dvostruki strelac za Argentinu bio je i Lautaro Martinez (63. i 73), a tačku na goleadu stavio je Roberto Pereira (81).

Počasni gol za goste delo je Barere u 91. minutu.

Argentina prvi meč na Kopa Amerika igra 16. juna, rival je Kolumbija, a potom slede dueli sa Paragvajem i Katarom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA