≫ 

Stotine Turaka usred Pariza, kod Trijumfalne kapije, slavilo veliku pobedu nad Francuskom (VIDEO)

Imali su i šta da slave...

  • 4

Turska fudbalska reprezentacija upisala je u subotu uveče jednu od najvećih pobeda u poslednjoj deceniji, savladala je aktuelne prvake sveta Francuze 2:0 u okviru kvalifikacija za Euro 2020, što je bio povod za veliko slavlje i turske dijaspore. 

A ona je velika i u Francuskoj.

Nisu se Turci libili da masovno izađu i na ulice Pariza, tradicionalno su slavili vožnjom uz sirene, a skup svih navijača bio je kod znamenite Trijumfalne kapije, jednog od najvećih simbola grada i čitave Francuske. Neizostavne su bile baklje, pokliči, a najviše zastava od kojih se crveneo plato ispred Kapije.

Stotine navijača su bučno slavile veliku pobedu selekcije Šenola Guneša, koja posle tri meča ima isto toliko pobeda uz gol razliku 8:0!

Ono što je njavažnije, tokom slavlja nije zabeležen nijedan jedini incident.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voja

    9. jun 2019 | 19:41

    Evropa je svojom voljom okupirana neevropljanima.

  • Brana

    9. jun 2019 | 20:21

    Islamizacija Francuske,Engleske i Nemacke je od prilike pri kraju,ceka se signal za konacno pteuzimanje drzava u ruke terorusta a onda pocinje pakao za one koji su svesno ili nesvesno pomagali tim istim neljudima u borbama protiv Srba u Bosni i na Kosmetu!Sve se vraca sve se placa,nema izvlacenja.

  • Severac

    9. jun 2019 | 23:38

    Karma je čudo !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA