≫ 

Mihajlović otkrio da je bio pred vratima Rome: Zvali su me, ali nisu bili spremni za mene

Srpski trener, nakon potvrde nove dvogodišnje saradnje sa Bolonjom, otkrio da je lako mogao da preuzme Rimljane

  • 3

Srpski trener Siniša Mihajlović mogao je dobro da naplati pobednički finiš sezone sa Bolonjom, koju ne samo da je sačuvao od ispadanja, nego je i lansirao u sredinu tabele na kraju šampionata.

Odjeknuo je Mihin rezultat na "čizmi", a Roma je bila prva u redu da Srbina "otme" Bolonji i promoviše ga na "Olimpiku". Ipak, otkrio je Siniša, nisu se poklopile sve kockice...

- Tačno je, bio sam veoma blizu Rome - rekao je Mihajlović za stanicu "Sky Sport Italia".

Osetio je, međutim, da nije pravi trenutak da preuzme "vučicu", jer je bilo prepreka.

- Shvatio sam da oni nisu spremni za mene. Ja jesam bio, ali oni nisu. Imajući to u vidu, shvatio sam da ću morati sam da vodim rat, i samo sam odustao. Ne mogu sam da vodim rat, ne bih ga dobio - aludirao je Mihajlović na jak otpor navijača "Vučice" na njegov eventualni dolazak u klub. Razlog njihovog stava je Mihina istorija sa mrskim gradskim rivalom Lacijem.

- Zahvalio sam im se na ponudi i nastavio dalje, okrenuo sam se drugim prioritetima - dodao je.

Zanimljivo, koliko god ga navijači Rome povezivali sa Lacijem, ponudu bivšeg kluba Siniša nikad nije imao. Sem toga, nedavno su ga izvređali na ulici baš Lacijali, neposredno pred finale Kupa sa Atalantom.

- Lacio me nikad nije zvao. Iskreno, to mi je malo čudno. Trener sam već 10-12 godina, radio sam u sedam-osam klubova u Seriji A, ali nikad me Lacio nije želeo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • El paso

    10. jun 2019 | 08:00

    Nisi ti spreman za njih, ne verujem da ces ikad I biti. Jednostavno ne mozes da pobedjujes u kontinuitetu, zato vodis ekipe koje se bore za sredinu tabele.

  • Aguero

    10. jun 2019 | 09:10

    Ogavan si... Ti bi i partizan preuzeo da imaju para.Milan,Inter,Lazio,Roma,Juve...nema veze ko,samo daj pare!!Srce kuca za jedan klub,sto se Italije tiče....ne može bilo sta i bilo gde!!!

  • Mane

    10. jun 2019 | 17:31

    Nece te navijaci kad si uzeo reprezentaciju nisi bio na ivici zadatka sada radis odlican posao voleo bi da uzmes neki veci klub ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA