≫ 

SAZNAJEMO! Milojević lupio rampu za transfer "otpisanog" fudbalera Zvezde!

Iako je prošle sezone imao skromnu minutažu i uglavnom ulazio sa klupe, trener crveno-belih očigledno ima drugačije planove za njega u novoj

  • 20

Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se u nedelju 9. juna i započeli su pripreme za novu sezonu, a na spisku trenera Milojevića bilo je 35 fudbalera. Među njima nije bilo nekih koji su sa reprezentacijom, ali je tu bio Milan Jevtović, krilo koga su mnogi navijači faktički otpisali zbog slabe minutaže koju je imao tokom prošle sezone.

Iako je slabije igrao, za Jevtovića ima zainteresovanih klubova iz Grčke i Austrije, koji su bili spremni da ga odvedu.

Ali, Vladan Milojević je lupio rampu na transfer i time pokazao da ima u planu Jevtovića za narednu sezonu. Možda je jedan od razloga i interesovanje za Veljka Simića, za koga Rapid iz Beča "opipava puls".

Vladan Milojević

Vladan Milojević; Foto: Marko Jovanović

Očigledno trener crveno-belih smatra da Jevtović nije rekao svoju poslednju reč na Marakani. Moguće je da ima na umu i situaciju od prošle sezone, kada je slična situacija bila sa Milanom Pavkovim, koji je bio potpuno otpisan, a zatim postao heroj Zvezde i prvi špic ekipe, koji je svojim golovima srušio veliki Liverpul.

Jevtović je prošle sezone odigrao ukupno 13 utakmica za Zvezdu u svim takmičenjima, uglavnom je igrao kao rezervista, ali je i sa skromnom minutažom uspeo da postigne četiri gola u Superligi Srbije.

VIDEO: Pogledajte sjajan gol Jevtovića iz slobodnog udarca!

Kvota da će večeras Srbija pobediti, a Luka Jović dati gol je 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na specijalne igre za Srbija - Litvanija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RATKO

    10. jun 2019 | 12:16

    Ovaj je mnogo bolji od Simica!

  • J CNN

    10. jun 2019 | 11:35

    Bravo ovaj decko je odlican fudbaler

  • Marko

    10. jun 2019 | 12:18

    Oliupaće se Zvezdi o glavu zadržavanje Milojevića po svaku cenu. On je očigledno dostigao svoj maksimum i sada će greške biti sve vidljivije i češće. Ovog proleća ne samo da nije unapredio igru već se tu nazadovala a jedan od uzroka je forsiranje limitiranih a odanih igrača poput Jovičića,Čaušića,Simića itd. I čim jedan ode odmah mu nađe sličnu zamenu.A tera Ebisilia,Melea,Hajdina..Bio bi među njima i Pavkov da nije bilo Liverpula.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA