≫ 

"Izgubili smo bitku, ali ne i rat": Da li će Krstajić preživeti Litvaniju na praznoj Marakani?

Orlovi će pokušati bez publike da se "operu" posle blamaže u Ukrajini

  • 27

Fudbaleri Srbije dočekuju u Beogradu Litvaniju, bez publike na stadionu "Rajko Mitić", sa željom da bar donekle poprave utisak posle blamaže u Ukrajini (5:0) i ostanu u trci za plasman na EURO 2020.

Duel s Litvancima je "biti ili ne biti" za selektora Mladena Krstajića, koji bi u slučaju novog neuspeha sigurno bio smenjen, mada mu možda čak ni pobeda ne garantuje da će zadržati posao.

- Izgubili smo bitku, nismo izgubili rat. Ja sam na čelu moje vojske i tako se ponašam. Što se tiče ostavke, nisam razmišljao, jer nas očekuje nova utakmica. Bilo ko drugi da je na mom mestu ne bi prihvatio da da ostavku dan pre meča i tako ostavi ekipu na cedilu - izjavio je Krstajić na poslednjoj konferenciji za medije.

Dan uoči utakmice vanredno obraćanje javnosti imao je i predsednik FS S-a Slaviša Kokeza, koji se izvinio naciji za debakl u Ukrajini, zatražio podršku i najavio analizu.

Utakmica između Srbije i Litvanije igra se od 20.45.

Posle blamaže u Ukrajini, Srbiji je potrebna ubedljiva pobeda kod kuće nad slabom Litvanijom kako bi donekle osvetlala obraz. Kvota na trijumf Orlova bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Srbija - Litvanija (20.45).

Kvota da će večeras Srbija pobediti, a Luka Jović dati gol je 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na specijalne igre za Srbija - Litvanija.

VIDEO: Krstajić utučen kao nikada pre, jedva pričao posle Ukrajine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nolee

    10. jun 2019 | 17:20

    Sto se tice mene a inogih koje poznajem zq nas su zavrsili dok ne odu ovi sarlatani iz fss i klupe taj dunster

  • Dr No

    10. jun 2019 | 16:28

    Pobedili ili ne spakuj se i idi...

  • vlada

    10. jun 2019 | 17:51

    Mi smo rat izgubili kaka je Krstajic postao vojskovodja .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA