≫ 

Navijači Čelsija u ekstazi, Lampard i Plavci blizu dogovora!

Bivši igrač "Plavaca" i klub sa "Stamford Bridža" već obavili prvu rundu razgovora

  • 0

Dešava se: Frenk Lampard (40) u pregovorima je sa Čelsijem, koji želi bivšeg igrača za menadžera umesto Mauricija Sarija, prenose engleski mediji. 

Italijan polako "pakuje kofere", njegov angažman u Juventus je pitanje dana pa su u klubu sa "Stamford Bridža" već posegli za alternativama, a nisu mogli bolje da izaberu, složiće se sa tim i navijači "Plavaca".

Iako Lampard iza sebe ima sasvim skromno trenersko iskustvo, već u prvoj samostalnoj menadžerskoj sezoni napravio je "bum" plasmanom sa Derbijem u finale plej-ofa Čempiošipa. Tamo ga je eliminisala Aston Vila, ali će, kako stvari stoje, miljenik Romana Abramovića ipak biti u Premijer ligi, i to na najlepšem mogućem mestu za njega - u klubu gde uživa status ikone.

Britain Soccer League Cup Lampard i Murinjo, jedan protiv drugog na utakmici engleskog kupa između Mančestera i Derbija Foto: Tanjug/Ap

Engleski mediji prenose da je bivši kapiten ekipe već obavio prvu rundu razgovora sa čelnicima Čelsija, nije poznato kako je sve proteklo, ali deluje da sve ide u željenom pravcu po obe strane. Ukazuju na to i fotografije Lamparda i Drogbe odmah posle sastanka ispred jednog londonskog restorana, s obzirom na to da se i bivši golgeter pominje kao deo budućeg stručnog štaba.

U Čelsiju istovremeno rade na "skidanju" kazne za transfere, izrečenu zbog nelegalnih prelazaka dečaka ispod 16 godina iz drugih zemalja. Londonski klub je uložio žalbu i nada se najboljem epilogu, uz koji bi mogao da ostvaruje planove svakog trenera, a u igri su, pored Lamparda, Ajaksov Erik Ten Hag i Italijan Masimilijano Alegri.

Teško da bi pomenuta dvojica došla u slučaju da kazna ostane na snazi, što se ne može reći i za Lamparda, koji bi i u slučaju negativnog ishoda žalbe bio na usluzi klubu u kojem se proslavio.

Lamaprd je, podsećamo, 13 godina igrao za Čelsi, uz jednu osvojenu Ligu šamopiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA