≫ 

Zvezda opet menja grb: Članovi kluba odlučuju o položaju treće zvezdice!

Klub sa Marakane odlučio je da navijačima omogući da donesu bitnu odluku

  • 15

Navijači Crvene zvezde, koji su članovi kluba, imaće mogućnost da učestvuju u kreiranju klupskog grba, koji će biti aktuelan od sezone 2020/21.

Zvezda je na kraju sezone promenila grb i postavila treću Zvezdicu, posle osvajanja titule i priznavanja titule iz 1946. godine, a iako su navijači u koreografiji na derbiju novi grb predstavili sa zvezdicama u istoj ravni, Zvezda je treću zvezdicu postavila iznad postojeće dve.

Takav izgled izazvao je polemiku među navijačima, mnogima se nije svideo takav dizajn, pa će sada imati mogućnost da odluče o položaju zvezdica.

Milan Pavkov, FK Crvena zvezda, plavi dres

Ovakav grb biće aktuelan na dresovima tokom naredne sezone; Foto: Crvenazvezdafk.com

- Svi zvezdaši koji se učlane u klub ili obnove članstvo će steći privilegiju da kroz glasanje u Zvezdinoj aplikaciji za mobilne telefone odluče kako će izgledati naš grb. Članovi kluba će birati jedno od tri ponuđena rešenja rasporeda zvezdica iznad grba, a kako bismo svim zvezdašima ostavili dovoljno vremena da se učlane, a samim tim i učestvuju u akciji, glasanje će trajati 28, 29. i 30. juna - navodi se na sajtu Zvezde.

Učlanjenje i obnovu je moguće obaviti u prostorijama servisa za članstvo na stadionu “Rajko Mitić”, ali i onlajn preko zvaničnog klupskog sajta. Cena učlanjenja za punoletna lica je 1000 dinara, deca od 15 do 18 godina plaćaju pola članarine, dok je za najmlađe zvezdaše članstvo besplatno.

VIDEO: Zvezdan Terzić progovorio o prelaznom roku i planovima crveno-belih za kvalifikacije

Zvezda je dobila prvi meč finala, uz dosta nezadovoljstva kod crno-belih zbog suđenja, a večeras (19.00) Partizan ima priliku da uzvrati udarac i izjednači na 1:1. Kvota na Partizan je 1,80, a na Zvezdu 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Crvena zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GORAN

    12. jun 2019 | 11:56

    Bahati klub. Radi sta hoce. Drzava Je dosta kriva za njeni postupci. Razmazeni KLUB.

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    12. jun 2019 | 13:28

    Što se uopšte više i piše o tome, grb su menjali 17 puta a ime sopstveno 13 tako da su svi oguglali.Ali znate kako "fmpu niko ne moze da zabrani kako cemo ga zvati"😂😂😂🤫🤫🤫👉👌🔐

  • dora

    12. jun 2019 | 13:33

    Resio Zvezdan Zvezdi da prisije jos neku zvezdicu,video covek da to moze da radi nekaznjeno,pa ajd kad proslo pre neki dan proci ce i sad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA