≫ 

EKSKLUZIVNO! Joveljić postaje novi Jović u Ajntrahtu: Nemci poslali Zvezdi ponudu koja se ne odbija!

Kako saznajemo, klub iz Frankfurta je ozbiljno zagrizao i 90 odsto transfera je već završeno

  • 48

Luka Jović je nedavno napustio Ajntraht i potpisao za Real Madrid u transferu vrednom 60 miliona evra, a njegovim stopama bi u Frankfurtu trebalo da krene još jedan napadač koji je stasao u Zvezdi - Dejan Joveljić.

Klub iz Bundes lige je ozbiljno zagrizao za talentovanog napadača i na Marakanu je stigla ponuda koja se ne odbija, saznaje Telegraf. Posao se privodi kraju i 90 odsto posla je već završeno, ostalo je da se utanače određeni detalji, a sve bi trebalo da bude završeno do kraja nedelje, pre nego što počne Evropsko prvenstvo za mlade, gde će i Joveljić učestvovati.

Ajntraht je ozbiljno zagrizao i na Marakanu je stigla i konkretna ponuda, koja glasi 4.5 miliona evra i uz određene bonuse dostiže do 5 miliona, ali i, ono što je možda i bitnije za Zvezdu u ovom trenutku, određeni procenat od naredne prodaje od 10 odsto, tako da bi Zvezda mogla dodatno da zaradi od buduće prodaje Joveljića.

Transfer se završava ubrzanim tokom, Ajntraht je preduzeo konkretne korake jer ne želi da Joveljić na prvenstvu za mlade reprezentativce zablista i da mu tako dodatno poraste cena, ali bi to značilo i dodatnu konkurenciju za Ajntraht.

I samom Joveljiću se dopada ideja ta nastavi karijeru u ovom klubu, jer su tu i Filip Kostić i Mijat Gaćinović, a ima i sjajan primer u vidu Luke Jovića, koji je eksplodirao u ovom klubu.

Na primeru Jovića možemo da vidimo koliko je značajno imati određeni procenat od naredne prodaje.

I generalni direktor Zvezdan Terzić nedavno je najavio da bi Joveljić mogao da bude prodat, jer za njega postoji najveće interesovanje stranih klubova.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    13. jun 2019 | 11:38

    Treba birati reci o dr Terzicu, prodati najveci biser za 4.5mil neka to prica nekom drugom. Kolko samo ide doktoru, Dzaji i ekipi pijavica koja nam je Zvezdu razorila i dalje su tu ?! Iz Dinama bi otisao za 20mil i oni hapse Mamica, sta mi da kazemo za ove nase?! Jovelja majstore, SRECNO!!!

  • 937

    13. jun 2019 | 12:04

    Alo bre ljudi jel vi kapirate koliko fudbalera ima na svetu? Svaki nas igrac koji se proda to je premija, srecom pa imamo dobre menadzere. Vi gledate samo ove uspesne a pogledajte koliko ih ima koji su otisli i nista nisu napravili...zelim mu svu srecu i da bude kao Luka Jovic

  • Gagi

    13. jun 2019 | 10:25

    Ponuda od 4.5 miliona se ne odbija? Odbija se itekako se odbija! Ako Bog da da udjemo u ligu sampiona, pustis malog da se pokaze i prodacemo ga za mnogo vece pare.. poslali vam sicu neku vi odma skacete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA