≫ 

Savo okupio novajlije koje će renovirati Partizan, Vučelić najavio juriš na duplu krunu! (VIDEO)

Crno-beli se spremaju za novu sezonu, prozivka je obavljena

  • 23

Tri godine zaredom, Uprava i igrači Partizana jedni drugima obećavaju isto – makar za govornicom: Ovo je naša sezona, idemo na šampionsku titulu.

Dve godine nisu bili ni blizu pomenutog cilja, pa su zato “nož i pogača” ovoga puta stavljeni u ruke novog trenera Save Miloševića, koji ima zadatak da posrnulog velikana vrati na šampionski kolosek. I ne samo to, nekadašnjem asu crno-belih poverena je i selekcija novog tima, koji je na današnjoj prozivci “dopisao” četiri nova imena, uz tendenciju da predstojećeg leta rekonstruiše kompletnu ekipu i učini ono što nije pošlo za rukom ni Miroslavu Đukiću, niti Zoranu Bati Mirkoviću.

FK Partizan Foto: MN Press

Dodatno breme za Miloševića i njegov stručni štab, kao i za tim i čelnike svakako predstavlja obaveza plasmana u grupnu fazu Lige Evrope, što u takmičarskom smislu, što zbog finansijskog aspekta, jer je prošlosezonski “post” doneo samo nevolje, u kojima je velikan iz Humske grcao i krpio kraj s krajem.

Igrače je, kao i uvek, ispred Uprave pozdravio predsednik Milorad Vučelić.

FK Partizan Foto: MN Press

- Bilo bi dobro da jedinstvo starih i novih igrača pokažete i dokažete vrednost i veličinu Partizana, koji do sada nije bio bez trofeja. Partizan sada, kao i svake godine u ovo vreme se priprema za tri takmičenja, za prvenstvo, Kup Srbije koji smo nedavno osvojili i Ligu Evrope i očekujem da naš klub juriša na dva trofeja u Srbiji i plasira se u Evropu. Mi iz Uprave ćemo učiniti sve da vam omogućimo sve uslove, a na vama je da delima na terenu pokažete da vredite. Želim vam da se što bolje pripremite, čeka vas godina teških takmičenja, ali računamo na vašu mladost, snagu, iskustvo. Odgovornost je pre svega vaša, ne krivica, nego odgovornost. I kada su dobri rezultati i kada ne ide. Ako date sve od sebe, onda se nadamo da će vas poslužiti i sreća junačka. Potcenjivali su vas prošle sezone, ali mi smo verovali u vas i ta vera je bila opravdana. Nadamo se trofejima u Srbiji i plasmanu u Evropu, a neka vas na tom putu posluže i zdravlje i sreća – istakao je Milorad Vučelić.

Igrače je pozdravio i trener Savo Milošević:

FK Partizan Foto: MN Press

- Priča je uvek mnogo, a vredi jedino ona koja se pretoči u delo. Pred nama su veliki izazovi i ciljvi, pa moramo dobro da se pripremimo kako bismo ostvarili sve velike ciljeve. Verujem da ćemo imati i snage i znanja i vole da se pokažemo šta znamo u sva tri takmičenja i da ćemo kraju imati čemu da se radujemo – zaključio je Savo Milošević.

Sa spiska igrača, očekuje se da sezonu iznesu Vladimir Stojković, Filip Kljajić, Aleksandar Popović, Danilo Pantić, Nikola Lakčević, Strahinja Jovanović, Milan Smiljanić, Ognjen Ožegović, Sejduba Suma, Mark Valijente, Zoran Tošić, Armin Đerlek, Filip Stevanović, Saša Zdjelar, Goran Zakarić, Rikardo Gomeš, Nemanja Nikolić, Aleksandar Šćekić, Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović, Slobodan Stanojlović, Svetozar Marković, Nemanja Miletić, Đorđe Ivanović, Lazar Pavlović, Miljan Momčilović, Musa, Bojan Ostojić, Periša Pešukić, Igor Vujačić, Aleksandar Lutovac, Dominik Dinga, Miroslav Vulićević, Nemanja Miletić, Radivoj Bosić, Slobodan Urošević i Dejan Georgijević.

Pojedini igrači priključiće se 16. juna (Stojković, Smiljanić, Tošić), zatim 18. juna (Rikardo), 20. (Stanojlović), 21. (Zakarić), 22. (Šćekić), sa mladom reprezentacijom su Marković, Pantić i Lutovac.

Savo Milošević: Poseban pozdrav za novajlije

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk1

    15. jun 2019 | 11:09

    Duplu krunu,kako,cime? Ostali isti igraci koje bi rado prodali,ali ih niko nece. Doslo par igraca koji ce se verovatno utopiti u sivilo. Daj,da vidimo i to cudo

  • Mickey

    15. jun 2019 | 11:00

    I sta bude kad se probudis.....?

  • Partizan pa Bog

    15. jun 2019 | 11:19

    Ovaj vucelic izgleda neplanira da napusti partizan . Idi covece vec jednom sa svim klovnovima iz uprave. Uprava napolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA