≫ 

Ikardi napušta Inter kao slobodan igrač zbog neverovatnog razloga

Navodno je argentinski napadač podneo tužbu za mobing, a ponudu za nastavak karijere je dobio od jednog drugog Intera

  • 8

Iz Italije stižu informacije da je Mauro Ikardi tužio Inter sudu za mobing. Mediji sa čizme veruju da iza svega, naravno, stoji Vanda Nara, Ikardijeva supruga i agent.

Novi trener Intera jasno je stavio do znanja da ne računa na nekadašnjeg kapitena kluba. Međutim, Ikardi ne može da se pomiri sa tim. I pored želje za dokazivanjem i ''peglanjem'' odnosa jasno mu je stavljeno do znanja da će, ako ne ode, sedeti na tribinama.

Zbog svega toga izgleda da je Ikardi (čitaj Vanda Nara) podneo tužbu protiv svog kluba za, ni manje ni više, nego mobing.

Sve je veći broj ljudi koji veruju da je upravo ona glavni krivac za sve Maurove probleme. Ona je ta koja je, malo, malo, pa tražila nove ugovore, huškala javnost o odlasku njenog štićenika itd.

Vanda Nara, Aɢᴜsᴛɪɴᴀ

Vanda Nara; Printskrin: Instagram

Već mesecima traju zategnuti odnosi između Argentinca i Intera.

Sve je, podsetimo, počelo od momenta kada je Inter skinuo kapitensku traku Ikardiju zbog i dalje nerazjašnjenih okolnosti. Pričalo se da je zapelo u pregovorima oko novog ugovora, pošto je Vanda Nara tražila platu od minimum 9.000.000 evra i razne bonuse, dok Inter nije bio spreman da ponudi takve uslove.

Ikardi je ubrzo eliminisan iz prvog tima jer su u klubu mislili da igrač lažira povredu kolena, dok je Argentinac uveravao da mu je potrebna operacija kolena kako bi otklonio probleme zbog koji trpi stalne bolove. Ubrzo se ušlo u vrtlog iz kojeg se dve strane nisu izvukle do danas...

Ako je Ikardi zaista tužio klub, postoje velike šanse da će dobiti ovu parnicu. Time bi automatski postao slobodan igrač i Inter bi ostao bez obeštećenja, iako imaju važeći ugovor do juna 2021. godine.

FK Inter, Mauro Ikardi

Foto: Guliver/Maurizio Lagana/Getty Images

Kao rešenje Ikardijeve situacije spominje se i trampa sa Juventusom za Paula Dibalu.

U međuvremenu Ikardi je dobio poziv od nove MLS franšize Inter Majamija, inače kluba pod vlasništvom Dejvida Bekama. Međutim, Ikardi ni ne pomišlja u ovom trenutku da se preseli na Floridu, iako tamošnji Inter ima ambiciozan projekat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    16. jun 2019 | 08:38

    Bravo za Conte-a! Sta je on umislio da je pa da dobija 9ml po sezoni, ako se trener odmah ne postavi kao autoritet poslije po njemu svi samo gaze i ne uzimaju ga za ozbiljno. Vise je on navikan nego sto je stvarno dobar, kljuc u svemu je njegova supruga.

  • Grunf

    16. jun 2019 | 08:56

    Kako luda zena moze da upropasti coveka

  • Krajina

    16. jun 2019 | 07:13

    Terzicu reaguj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA