≫ 

Sergejeva prodaja će oboriti rekord Jovića: Kežman opleo po Ramadaniju, pa najavio megatransfer!

Srpski reprezentativac idalje na ceni

  • 13

Nekadašnji fudbaler Jugoslavije, i menadžer reprezentativca Sergeja Milinkovića-Savića, Mateja Kežman demantovao je mogućnost da njegov klijent pojača PSŽ, kao i sastanak sa menadžerom Faljijem Ramadanijem.

Kako prenosi Mozzart Sport, Kežman je istakao da bi mogao da sedne sa bilo kim iz sveta fudbala, ali ne i sa Ramadanijem, sa kojim ne želi da posluje.

- Ne, ne i ne. Sa Ramadanijem nikad nisam, niti ću raditi. Da sednemo za isti sto – nema šanse. To mora da se raščisti, da svima bude jasno. Ne želim da se moje ime dovodi u kontekst sa tim čovekom. Ne poslujem sa njim. Nažalost, živimo u vremenu gde je dovoljno da jedan novinar nešto napiše u pariskom mediju, a da onda cela Evropa to prenese. Samo da se zna, nije istina.

VIDEO: Milinković Savić na treningu reprezentacije

Nekadašnji fudbaler Partizana PSV-a i Čelsija je dodao i to da je interesovanje za Sergeja pokazala Stara dama.

Postoji interes Juventusa, mada je torinski klub samo jedan od onih koji žele Sergeja. Još dva, tri su u igri. Tek je sredina juna, kreću polako pregovori, važno je da ga Klaudio Lotito poštuje, da se igrač dobro oseća u Laciju i da je zvanično najbolji vezista Serije A za minulu sezonu.

Mateja Kežman uveren  je da će potpis Sergeja, kad se desi, oboriti rekord Luke Jovića i njegovih 60.000.000 evra u Real Madridu.

- Čeka nas dugo leto. Suština je da je za Milinkovića Savića interesovanje veliko, makar kao lane, ali su cifre normalnije u odnosu na prethodnu godinu. Lacio traži to što traži, ali je razumniji. Mogu samo da kažem da su cifre veće od trenutno najvrednijeg transfera u srpskom fudbalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Son Goku

    15. jun 2019 | 18:38

    Trla baba dlan...

  • Celavi70

    15. jun 2019 | 19:11

    Meni samo nije jasno gde ide ovaj svet ? Ovo drvo od igraca ne bi imalo mesta u Slogi iz Lipa ! ( sad su usli u zonu) Garant bi grejao klupu.

  • Predator

    15. jun 2019 | 19:05

    Realno, decko je slab igrac, ne verujem da ce uopste neko da pokaze interes za njega. Isterase Muslina zbog njega, a on nema veze sa vezom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA