Pogba potvrdio da ide iz Mančestera: Vreme je za nove izazove...

Završio je Francuz misiju na "Old Trafordu"

  • 5

Francuski fudbaler Pol Pogba (26) dao je jasne signale da će ovog leta napustiti Mančester junajted

I pre njegove potvrde, koju je dao gostujući u Tokiju, spekulisalo se o njegovom prelasku u Real ili povratku u Juventus, što je sada izvesna opcija pošto je i sam govorio na tu temu. Naravno, nije detaljisao oko naredne destinacije, ali je jedno jasno posle nekoliko rečenica - u Junajtedu sigurno ne ostaje.

- Postoje priče i postoje mnoga mišljenja - počeo je Pogba komentarišući spekulacije o njegovim daljim koracima u karijeri.

- Tri godine sam u Mančesteru, odigrao sam odlično, bilo je dobrih i loših momenata, kao i svako što ih ima svuda. Posle ove sezone i svega što se desilo, a koja je bila najbolja za mene, mislim da mi je najbolje da potražim novi izazov negde drugde - rekao je Pogba.

- Razmišljam o ovome: da imam novi izazov na nekom drugom mestu.

Ia sebe Pogba ima najbolju sezonu u karijeri, garnirao je odlične partije sa 16 golova i 11 asistencija.

Od dolaska u klub 2016. godine za tada rekordnih 110 miliona evra, osvojio je Liga Kup i ligu Evrope sa Junajtedom i postao svetski prvak sa Francuzima na Mundijalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kupusar

    16. jun 2019 | 14:36

    Kakav luzer uopšte mi nije jasno kako još uvek neko može da ga nametne ekipi za suigrača.

  • BralE

    17. jun 2019 | 00:11

    Ovaj šatirani balvan neće biti sretan ni u jednom klubu iz prostog razloga što je on utripovao da mora cijela planeta da se vrti oko njega, a on je u stvari samo jedan solidan igrač sredine, kakvih danas ima na kilo! On pokušava da bude glavna zvijezda u klubu, nešto poput Ronalda ili Mesija, a jedino što je dosad uradio poput njih je farbanje u plavo! Dakle, veliki plus za ManUtd, ako ovaj Instagram Boy ode...

  • Deks

    16. jun 2019 | 15:12

    Idi i ne vraćaj se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA