≫ 

Paragvaj ispustio 2:0, Katar uz majstorski gol uzeo bod na Kopa Amerika! (VIDEO)

Domaćin sledećeg Mundijala priredio iznenađenje!

  • 2

Fudbaleri Paragvaja i Katara remizirali su sa 2:2 u 1. kolu Kopa Amerika!

Već u 4. minutu postigao je Kardozo gol iz penala, u 51. je još jednom zatresao mrežu iz igre, ali je to poništeno zbog ofsajda.

Ipak, već u 56. minutu, Gonzalez je pogodio za 2:0, i to bombom sa preko 20 metara, i sve je u tom trenutku delovalo da ide ka ubedljivoj i rutinskoj pobedi Paragvajaca.

Grdno su se prevarili domaćini ovog meča, azijska selekcija je priredila veliki šok, Almoez je parirao po atraktivnosti pogotka za 2:1, a Kuki je izjednačio u 77. minutu!Bio je to udarac posle kog se čak nesrećni Rohas zakoprcao u mreži, povredivši usput i ruku.

Na bizaran način doživeo je takvu povredu da je morao da izađe, pa ga je Sančez zamenio. Neće prijati ovaj rezultat Paragvajcima, naročito jer će se suočiti sa Argentinom, koja nema pravo na kiks posle poraza od Kolumbije sa 2:0.

Sa druge strane, Katar je kao gostujuća selekcija turnira ostavio već lep utisak i potvrdio da će imati šta da pokaže svetu kao domaćin narednog Mundijala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA