≫ 

Orlići bi mogli da izgube: Selektor Austrije otkrio šta bi moglo da utiče na pobedu njegovog tima!

Veliki broj fudbalera sa Balkana u timu Austrije mogao bi da odluči susret

  • 3

Mladi fudbaleri Srbije počinju takmičenje na prvenstvu Evrope u Italije i San Marinu, a prvi meč Orliči igraju protiv selekcije Austrije od 18.30 na stadionu Nereo Roko u Trstu. 

Na konferenciji za medije pred prvi meč na prvenstvu kapiten Austrije Filp Leinhart istakao je da će, za razliku do kvalifikacija, ovo biti potpuno drugačiji susret.

- Neće biti kao do sada. Ovo je potpuno drugi meč, ovo je drugo takmičenje i neće biti kao na tim utakmicama. 

Od Orlića se mnogo očekuje, a danas od 18.30 oni će nam ne terenu pokazati da li grešimo. Rival u prvom kolu Evropskog prvenstva je Austrija, a kvota na pobedu Srbije je 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za duel mladih reprezentacija Srbije i Austrije

VIDEO: Joveljić poručuje: Tandem sa Jovićem u Realu? Zašto da ne!

 

Takođe, i selektor Verner Gregorić kaže da jedna stvar može da utiče na tok meča.

Srbija je dobar tim, tehnički jako uverljiv. Mi ćemo se pre svega bazirati na odbrani i želji da iskoristimo šanse koje nam se ukažu. Ne znam da li će ih biti mnogo, ali to je naš cilj.

- Istina je da ima igrača sa istog govornog područja. I mislim da će oni imati poseban motiv. A verujem da ćemo to u nekim trenucima iskoristiti kao prednost. Jer nekoliko naših igrača poznaje srpski jezik. Ipak, i Luka Jović zna nemački... Ali tu bi mogla da bude naš mali dobitak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA