≫ 

Partizan otpisao Vulićevića: Zamenik kapitena crno-belih ne putuje na pripreme?

Još uvek nije poznato da li će fudbaler putovati na na Zlatibor i na koji način će pomenuta odluka biti sprovedena u delo, jer igrača ugovor vezuje do kraja godine

  • 4

Najomiljeniji kapiten Partizana – Saša Ilić je nedavno ispraćen u igračku penziju, a na njegovog zamenika Miroslava Vulićevića stručni štab Partizana u periodu koji predstoji – neće računati, saznaje Telegraf.

Ta odluka nije “od juče”, u načelu je definisana još posle poraza crno-belih u poslednjem kolu ligaškog dela Superlige, kada je Partizan u Novom Sadu potažen od Vojvodine (3:2). Posle tog meča, iskusni fudbaler je još samo u Nišu, u porazu protiv Radničkog u plej-ofu (3:1) bio deo tima. I to zbog činjenice da se četiri dana kasnije igrao večiti derbi, pa je Milošević štedeo neke igrače, dok su pojedini pošteđeni i zbog kartona.

Kvota da će Srbija ovog leta osvoji Evropsko prvenstvo za mlade je 20, a kvota da će Orlići biti prvi u grupi s Nemačkom, Danskom i Austrijom je 6,50. Pogledajte sve kvote za specijalne igre na Evropsko prvenstvo za mlade

Odluka je samo potvrđena po okupljanju tima za novu sezonu, jer je Partizan angažovao novog desnog beka – Perišu Pešukića iz podgoričke Budućnosti, a i stručni štab je obavestio čelnike kluba da Vulićevića više neće koristiti u rotacijama tima.

Još uvek nije poznato da li će fudbaler putovati na prvi deo priprema na Zlatibor (21. jun) i na koji način će pomenuta odluka biti sprovedena u delo, jer ga ugovor sa crno-belima vezuje do kraja tekuće kalendarske godine.

VIDEO: Savo iskreno o igračima: Niko nema povlastice, prema svima sam isti

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kizo vrati se

    17. jun 2019 | 12:48

    Realno nema više kvalitet , ali ono što je bio u Partizanu predstavlja čist profesionalizam. Pitanje je zašto su tu i dalje Lola, Kljajic, Jovšić, Cucin, itd, zašto se ne pruži šansa golmanu Stevanoviću i Enakeu? Najbitnije je ne gomilati igrače , više od 22 -23 igrača nam nije potrebno plus ponekad neki omladinac i to je to

  • Crna Gora voli Partizan

    17. jun 2019 | 14:57

    Garantujem da je Vulicevic i ako bi bio povrijedjen jedno pet puta bolji od Pesukuca kojegasu doveli iz Buducnosti. Jos kad cujem da jurisaju na duplu krunu sa igracima iz CG lige, plus Scekic. Katastrofa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA