Šta se dešava sa Zvezdinim otpisanim igračima? Jedan se vraća na pripreme, ostalima se traži klub!

Lorenco Ebisilio, Dejan Meleg, Stefan Hajdin i Dejan Vidić ostali su u Beogradu

  • 13

Crvena zvezda je otputovala u Austriju, gde će obaviti drugi deo letnjih priprema. Ponovo će Vindišgarsten biti baza crveno-belih, kao i prošle godine, a na put je krenulo 26 fudbalera.

Trener Vladan Milojević odlučio je da otpiše Dejana Melega, Stefana Hajdina, Dejana Vidića i Lorenca Ebisilija, koji su ostali u Beogradu.

Kako saznajemo, crveno-beli pokušavaju da pronađu angažman fudbalerima koji su prekobrojni, ali je najrealnije da se Ebisilio otisne put Austrije da se priključi saigračima već u utorak, ukoliko ne dođe do nekog velikog obrta.

Velikog interesovanja za Melega, Hajdina i Vidića nema, a Zvezda će pokušati do kraja prelaznog roka da im pronađe nove klubove, jer je to u obostranom interesu, pošto stručni štab na njih ne računa.

Raskidi ugovora nisu opcija koja se razmatra, ali u slučaju transfera Zvezda neće praviti problem igračima, niti će imati nerealne zahteve u smislu obeštećenja.

VIDEO: Zvezdan Terzić progovorio o prelaznom roku i planovima crveno-belih za kvalifikacije

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    17. jun 2019 | 14:04

    Pravda za Ebisilija !!! Vrhunski igrac ... u tandemu sa Marinom bi cuda pravili !!!

  • Nele

    17. jun 2019 | 13:28

    Ebisilio je odlican igrac,da se nisu forsirali Causic i sl. bio bi uz rame Marinu

  • Draz79

    17. jun 2019 | 13:44

    Zao mi je Melega. Decko je strasan igrac i veoma zahvalan, kako na sredini terena tako i u napadu Zao mi je sto su neki drugi, da ne kazem losiji igraci dobijali priliku umesto njega i Ebisilija. U svakom slucaju srecno momci u nastavku karijere!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA