≫ 

Objavljeno koliko je Juventus platio Čelsiju Sarija! Ramadani spustio obeštećenje za pet miliona!

Ramadani obavio maestralan posao i smanjio obeštećenje na samo jedan milion evra

  • 0

Menadžer trenera Mauricija Sarija je Fali Ramadani. Upravo on je bio ključan čovek upravi Juventusa da spusti klauzulu za Sarija. U tome je uspeo i sa 6 spustio na svega jedan milion evra obeštećenja Čelsiju. Velika pobeda Juventusa a još veća Ramadanija koji je ovim poslom ušao na velika vrata u torinski klub.

Mauricio Sari je zvanično novi trener Juventusa, ali sve do danas se nije znalo koliko su torinski crno-beli platii za to zadovoljstvo.

Kako prenosi Tutosport, Bjankoneri su platili Čelsju samo milion evra na ime obeštećenja.

I ako je u ugovoru imao fiksno obeštećenje od 6, Ramadani je uspeo da ubedi čelnke londksonkih plavaca da puste trenera kojeg ne žele za sumu koja je odgovarala i Juventusu.

Direktorka Čelsija Marina Granovskaia je rekla:

- U razgovorima koje smo imali nakon finala Lige Evrope, Mauricio je jasno stavio do znanja koliko je želio da se vrati u rodnu zemlju, objašnjavajući da su njegovi razlozi za želju da se vrate na posao u Italiji važni - ističe Marina.

Ramadani je prvi posao za Juventus obavio tokom ove sezone kada je izdejstvovao produžetak saradnje sa Miralemom Pjanićem.

Kako je klub, u kome njegova reč znači mnogo, Fiorentina promenila vlasnika, saradnja menadžera i ljubičastih je na izlaznim vratma. Zbog toga je ovaj posao izuzetno važan za Ramadanija, jer je opravdao očekivanja velikog kluba i omogućio im je veliku želju po pristupačnoj ceni.

Sledeći veliki zadatak Ramadanija u Juventusu je da ubedi čelnike Fiorentine i Frederika Kjezu za transfer u Juventus.

To neće biti ni malo jednostavno jer je poznat amonizitet između pristalica dva kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA