≫ 

Đorović posle fijaska: Ne krivim igrače, dešava se...

Bolan je poraz na startu

  • 13

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije, Goran Đorović, sportski je čestitao pobedu selekciji Austrije, ali sve je moglo da bude možda i drugačije da smo kod rezultata 0:1 iskoristili dve odlične prilike...

- Ozbiljno smo shvatili protivnika i znali smo kako će Austrija da igra, ali moramo da priznamo, nadigrani smo u većem delom utakmice. Imali smo na 0:1 na tu šansu koju smo mogli da pretvorimo u gol koji bi sigurno promenio situaciju, ali sada ne vredi…Možemo samo sportski da čestitamo Austriji. Bili su bolji- rekao je Goran Đorović.

Selektor Srbije ne želi da priča o detalju iz 75. minutu kada su sudije isključile Vukašina Jovanovića, a Austrijanci iz tog prekida dali go

-Imali smo evidentan problem, ali dešavaju se takve utakmice. Na fizičkom nivou nismo parirali Austrijancima onako kako smo se dogovorili, a sve drugo je za internu analizu. Kad to uradimo, kad se igrače odmore, moramo da se spremimo za drugu utakmicu. Svesni smo da je sada sve biti ili ne biti, ali ekipa može mnogo bolje od ovoga što je večeras prikazala. Ne krivih ih ni sada, dali su sve od sebe, ali jednostavno se i ovakve utakmice dogode - istakao je selektor Orlića.

Sledeći meč, Srbija će igrati 20. juna protiv Danaca.

Brazil je izgubio od Nemaca 7:1, pa se nije digla tolika fama: Krstajić se otvorio o debaklu, ali i planovima na klupi Srbije!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dusan

    17. jun 2019 | 22:25

    nemoj da ih krivis, super si ti.......veze s vezom nemas.

  • Sibin

    17. jun 2019 | 23:45

    Sta se bre desava?????? Kod nas se vecito nesto desava I to uvek lose!!!!!

  • Mix

    17. jun 2019 | 23:12

    I ovaj isto kao krstajic...desava se ahahahha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA