≫ 

Zvezda predstavila nove stikere, navijači će deliti slike Milojevića, Pavkova, Borjana, Marina...

Crveno-beli predstavili inovaciju na Viberu

  • 0

FK Crvena zvezda predstavio je paket od 17 Viber stikera za navijače.

- Popularna Marakana, šampionski trofej, omiljeni navijački slogani i likovi trenera Milojevića, kapitena Savića, asova Pavkova, Borjana, Marina, Stojkovića, Boaćija, Bena i drugih krase drugo izdanje Zvezdinih izuzetno popularnih vizuala na Viberu. Prateći i poštujući želje svojih navijača okupljenih i u okviru Viber zajednice rukovodstvo kluba omogućilo im je da sada svoju ljubav, osim na tribinama stadiona, mogu da izraze kroz deljenje likova njihovih omiljenih igrača, slogana i asocijativnih vizuala kluba sadržanih u novom paketu stikera na Viber platformi - koju koristi preko milijardu ljudi širom sveta - navodi se na sajtu kluba, koji je podelio i linkove za preuzimanje.

- Osim toga što je omiljena aplikacija za razmenu poruka, Viber je od sada i raznovrsna platforma koja putem jedne od njenih osnovnih funkcija – Viber Communities (zajednica) povezuje, okuplja i pomaže ljudima da se prepoznaju po srodnim interesovanjima, aktivnostima, emocijama i ukusima. Viber zajednica FK Crvena zvezda jedna je od najaktivnijih na dnevnoj osnovi u našem regoinu – već sada ima više od 64.000 članova, a ovaj broj će od danas samo rasti - dodaje se, uz napomenu da će stikeri biti dostupni besplatno u naredna tri meseca.

VIDEO - Legendarni glumac delio pehar i medalje košarkašima Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA