≫ 

Vojvodina se pojačala: Nikola Drinčić stigao među Lale!

Vezista će u sredu u prepodnevnim časovima otputovati na Zlatibor i priključiti se novim saigračima

  • 2

Doskorašnji vezista Radničkog iz Niša – Nikola Drinčić (34) novi je fudbaler Vojvodine, saznaje Telegraf. Iskusni igrač je dogovorio sve detalje saradnje sa novosadskim klubom i već u sredu u prepodnevnim časovima priključiće se novim saigračima na pripremama na Zlatiboru.

Drinčić je u protekloj sezoni branio boje Nišlija i bio jedan od najboljih fudbalera kako pomenutog kluba, tako i Superlige, međutim, iako je imao mogućnost da ostane u Radničkom, odlučio je da po isteku saradnje napusti klub.

Nikola Drinčić Nikola Drinčić u dresu Radničkog iz Niša; Foto: MN Press

U proteklom periodu ime mu je vezivano za nekolicinu naših, ali i klubova iz okruženja, što je i sam fudbaler “podgrevao” pričama da nema nameru da ostavi fudbal i da je raspoložen čak i da se ponovo okuša u inostranstvu.

Ipak, Vojvodina, koja još uvek čeka imenovanje nove Uprave (odloženo u ponedeljak, pa će se desiti najverovatnije u petak) uspela je da ubedi fudbalera u svoj projekat za narednu sezonu i on je u utorak u večernjim časovima dao potvrdan odgovor, pa će u sredu obući dres 13. kluba u karijeri.

Dinčić je ponikao Partizanu, u kome je potpisao i prvi profesionalni ugovor, ali nije odmah dobio priliku već je proslađivan na pozajmice u filijalu Teleoptik, Spartak iz Subotice i Budućnost iz Bnataskog Dvora, da bi 2006. godine započeo karijeru u pečalbi i to u turskom Gazijantepu.

Naredna destinacija je bila Rusija, gde je promenio tri kluba – Amkar, Spartak iz Moskve i Krasnodar, da bi se 2013. godine vratio u Partizan, u kome je dve godine bio jedan od nosilaca igre. Usledila je selidba u izraelski Makabi iz Haife, a zatim i novi povratak u srpski fudbal. Branio je boje Rada, Čukaričkog i na posletku Radničkog iz Niša... Na redu je novosadska “Stara dama”!

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sonic

    19. jun 2019 | 03:42

    Zašto Drino ode. Šta li te onaj Lalat iznervirao.

  • Brane Lala

    19. jun 2019 | 19:45

    Dodje u klub bez sportskog direktora i bez trenera i kaze da veruje u projekat za sledecu sezonu!? Ajd' kazi i nama da i mi malo verujemo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA