≫ 

SAZNAJEMO! Rikardo odlazi u Emirate, Partizanu između četiri i pet miliona evra!

Napadač će tokom dana stići u Dubai i ugovoriti lične uslove sa Al Šaržom

  • 29

Rastanak Partizana i najboljeg strelca – Rikarda Gomeša se definitivno primakao! Fudbaler sa Zelenortskih ostrva napušta crno-bele i karijeru će nastaviti u Dubaiju, tačnije u ekipi Al Šarže (Šarža Kultural Sport klub je puni naziv), koja će osvajaču Kupa Srbije isplatiti obeštećenje između 4.000.000 i 5.000.000 evra, saznaje Telegraf.

To je epilog višednevih pregovora u kojima su se za napadača crno-belih borili klubovi iz Saudijske Arabije (Al Hilah, Al Ahli...), Kine i na kraju Dubaija, odnosno tamošnjeg šampiona Al Šarže, koji je na kraju ponudio i najbolje uslove.

Rikardo će tokom današnjeg dana otputovati sa svojim menadžerima u Ujedinjene Arapske Emirate, uz dozvolu Partizana, gde će ugovoriti svoje lične uslove, dok će konačnu cifru dogovoriti i klubovi, pošto je u Humsku već stigao faks sa ponudom, na koji je uzvraćeno pozitivno, uz neke korekcije u ceni.

Rikardo Gomeš Rikardo nakon osvajanja Kupa Srbije Foto: Marko Jovanović

U svakom slučaju, Partizan je takođe dao zeleno svetlo da se transfer realizuje, pa ne bi trebalo da bude nikakvih problema, tim pre što i Al Šarža u tamošnjim medijima u Dubaiju već najavljuju Rikarda kao svoje novo pojačanje.

Ovo je više nego dobar posao za klub iz Humske, jer je Rikardo stigao u Partizan minulog leta bez obeštećenja, a sada će klub na njemu inkasirati nekoliko miliona evra!

U protekloj sezoni, napadač je postigao čak 26 golova u svim takmičenjima i time sustigao Brazilca Leonarda na večnoj listi najefikasnijih stranaca u Humskoj!

VIDEO: Rikardov najznačajniji gol u Partizanu, u derbiju protiv Zvezde

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan

    19. jun 2019 | 12:10

    Treba da poverujem upravi da smo ovog paćenika prodali za 5 miliona ? Uprava napolje ne mažite nam oči ciframa uskoro će te i nas navijače da prodajete. Ugledajte se na cigane kako vode klub, svaka im čast. Kupite bocu pića i idite kod cigana da vas nauče kako se posluje.

  • Dr

    19. jun 2019 | 10:29

    Takooo se to radi, a ne kao ovi ispod nas..kako se bese zovu..Kokezici..Terzici..tako nesto

  • Marko budva

    19. jun 2019 | 10:46

    Super za parizan da se domogne novca ali ljudi dali je moguce da je rikardo prodat 4-5 miliona??? Prosle god dosao bez evra ulaganja,ovo je bolji potez nego sto mamic moze da zavrsi :) rikardo 5 miliona???? Pola penala dao ccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA