≫ 

GOTOVO! Reprezentativac Srbije stiže na Marakanu: Zvezda završila drugo pojačanje u prelaznom roku!

Uskoro će se priključiti ekipi na pripremama u Austriji

  • 21
Nikoal Vasiljević, Aleksandar Prijović, Nemanja Miletić, Danijel Aleksić Nikola Vasiljević (skroz levo) pored Aleksandra Prijovića, Danijela Aleksića i Nemanje Miletića; Foto: MN Press

Ono što je Telegraf i najavio kao gotovo završeno, sada je i definitivno! Crvena zvezda ima novog golmana i Nikola Vasiljević će uskoro krenuti put Austrije i pridružiti se novim saigračima!

Kako Telegraf nezvanično saznaje, transfer je završen i on će u narednih dva ili tri dana, nakon što pređe lekarske preglede i papirologiju, da se priključi saigračima u Vindišgarstenu.

On će pomoći Milojeviću i stručnom štabu, koji zbog obaveza Milana Borjana na Gold kupu sa Kanadom, ne može da računa na prvog golmana ekipe.

Kako nezvanično saznajemo, obeštećenje za Vasiljevića iznosi oko 150.000 evra.

Uskoro bi, kao što je Telegraf takođe najavio, na Marakanu trebalo da stigne i španski vezista i doskorašnji igrač PAOK-a Hose Alberto Kanjas, sa kojim se uveliko pregovara.

Pre Vasiljevića opremu Crvene zvezde zadužio je štoper Radovan Pankov, koji je prešao iz Radničkog iz Niša za 300.000 evra.

VIDEO: Ovi Srbi su ostvarili najveće transfere u zimskom prelaznom roku

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Markić

    19. jun 2019 | 13:11

    Po naslovu ja mislio da stiže Dušan Tadić!

  • Aca

    19. jun 2019 | 14:09

    Kako ga najavise ja reko neki ko Marin vrh igrac dosao!!!

  • Rupa

    19. jun 2019 | 13:15

    Strasan igrac kad mu je obestecenje toliko da je kuca skuplja od njega xaxaxaxaxaxa pa da je neki krsten igrac a kao "reprezentativac" koga zimbabveja xaxaxaxaxa u ovu rupu stigne svako ko ima pet minuta vremena. I onda od deset promasaja jedan mozda da valja. A onta krece prica interpolcica kako rade dobar posao xaxaxaxaxa. Pa nije ni cudo sto vam je veci minus od prosle godine a igrali ste LS. Sa vam je uvek cirkus

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA