Brutalna poruka i zapaljene gume za Mamića: Ako ne odeš sad, goreće vam ceo Zagreb

Braća Mamić, ili makar jedan od njih, postao je nepoželjan u prestonici Hrvatske

  • 2

Nepoznati počinioci su između srede i četvrtka ostavili nekoliko zapaljenih guma i nedaleko od njih i transparenta namenjene Zdravku Mamiću, nekadašnjem prvom čoveku Dinama iz Zagreba.

- Ako ne odeš sad, goreće celi grad - piše na jednom od transparenata, a gume i natpis su ostavljeni na Zapruđu, Sopotu i Travnom, gde su vatrogasci pozvani da ugase požare, piše Indeks.

Isti medij dodaje da, mada počinioci nisu poznati, Dinamovi navijači su iskazali nezadovoljstvo zbog povratka u klub Zorana Mamića, Zdravkovog brata. Zbog toga je, pretpostavlja se, i on na tapetu.

I jedan i drugi su prošle godine osuđeni na zatvorske kazne zbog malverzacija kojima je iz kluba izvučeno nekoliko desetina miliona evra. Zdravku je nedavno potvrđena druga optužnica pa je prebegao u Bosnu i Hercegovinu koja je odbila da ga izruči.

Inače, Zoran Mamić je u Dinamu početkom ovog meseca predstavljen kao sportski direktor "Modrih". Fotografije sa lica mesta možete pogledati na ovom linku.

VIDEO - Još jedan incident na utakmici Dinamo - Inđija, navijači na nogama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    20. jun 2019 | 20:28

    Maminjo dodji u Srbiju i preuzmi neki klub.

  • Misko

    20. jun 2019 | 21:46

    Mamuc je legenda, digao je Dinamo iz iz pakla, punio gradsku kasu i opet im nevalja. Najbolji menager na YU prostoru, neko bi hteo da Mamuc radi za par hiljada kuna platu a njima da mulione evra puni dzepive. Uvek se kola lime na nekom da bi svoje lopivluke pikrili u javnosti. Gde su miliarde od unistenih firmi, ni broj im se neznade, oni se uhvatili jednog menadzera. Sta bi oni uradili Raioli koji samo na Pogbi zaradi preko 30 miluina €

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA