≫ 

Naučiću vas, oooooo kako ću da vas naučim: Žestok ritam Milojevića na treningu Zvezde (VIDEO)

Trener crveno-belih od starta priprema u Austriji igračima dao do znanja da im neće gledati kroz prste i da je LŠ prioritet

  • 6

Negde oko 9.30 minuta, fudbaleri Crvene zvezde su u petak istrčali na pomoćni teren Arene u Vindišgarstenu kako bi odradili jutarnji trening.

Iako kazaljke na satu nisu pokazivale kasno vreme, sunce je već počelo da prži i i te kako ometa igrače srpskog šampiona.

Trener Vladan Milojević je najpre okupio igrače i objasnio im šta ih čeka, da bi se grupa potom uputila na lagano trčanje. Usledile su vežbe snage, s tim da su Milan Pavkov, Radovan Pavkov i Jug Stanojev trenirali sa strane zbog blaže povrede.

Nakon što su i pomenuta trojica završili zagrevanje, prišao im je Milojević i objasnio šta od njih traži u datom trenutku. A tražio je da, uz pomoć ''dodatnih igrača'', vežbaju pas.

- Ne treba vam tolika širina, bitan je pas - govorio je Milojević.

Trening Crvene zvezde Foto: Telegraf.rs

Pas je bio suština tokom skoro čitavog treninga Zvezde, pogotovo kada su se i ostali igrači priključili radu posle vežbi.

- Daj mi pas, daj mi pas, daj mi pas, ubiću te, daj mi pas - smireno je govorio Milojević, a onda dodao: - Tako je, bre, Krstoviću!

Potom su igrači nastavli  da rade ono to im je Milojević naredio,uz konstantan nadzor trenera Zvezde.

Određeni deo problema je nastao kada je Milojević podelio igrače u dve ekipe, s tim da su tokom igre mogli da koriste samo tri dodira.

Naravno, ponovo je akcenat bio na pasu.

- Mi ovde imamo preozbiljan problem. Naučiću vas, oooo kako ću da vas naučim. Otpašće mi m**a, i meni i vama, ali ću vas naučiti - govorio je Milojević, pomalo i u šali.

Ipak, posebno se iznervirao kada vezni igrači ''crvenih'' nisu odradili ono što je od njih traženo.

- Nemoj da se vraćate ovako, pun sprint. Ovo ima samo u Srbiji, zato i ne možemo nikoga da dobijemo - vikao je trener crveno-belih dok su ostali slušali.

To kao da je urodilo polodom, jer je finiš treninga doneo nekoliko dobrih akcija. Akcija koje je Milojević  potom prekinuo zviždukom i poslao svoje momke u svlačionicu.

(Izveštač Telegrafa iz Austrije - Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E....

    21. jun 2019 | 13:51

    Tako je! Našim igračima treba izbaciti iz glave, da dave loptu i vraćaju je u nazad. Tražiti rešenje i gurati napred...

  • Crvena Zvezda!

    21. jun 2019 | 16:57

    To je to ono što se traži, to volim da čujem na Zvezdinom treningu!

  • Zivorad

    21. jun 2019 | 14:43

    E ovo je trener

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA