≫ 

Bivši trener Rome menja sadašnjeg trenera Milana: Di Frančesko pred novom promocijom

Samdorija je na dobrom putu da dobije novog trenera

  • 1

Kako prenosi Skaj sport, Euzebio di Frančesko je dobio papire od Rome i sad je slobodan za novim angažmanom. Isti izvor navodi da je sve dogovoreno sa Sampdorijom.

Sampdorija je ostala bez trenera, koji je od od nje napravio klub za Evropu. Marko Đampaolo je preuzeo kormilo Milana i mesto trenera je ostalo upražnjeno. Međutim, kako prenosi Skaj sport, ali i transfer guru za Apenine Đanluka di Marcio, Euzebio di Frančesko je sve već dogovorio sa klubom iz Đenove.

Di Marcio navodi da je ugovor na tri sezone na stolu, i da sad kada je dobio sve potrebne papire da je nezaposlen, Di Frančesko može da pristupi novom klubu.

Liga šampiona, FC šahtjor - FK Roma Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji strateg Rome je fantastično predvodio Sasuolo pre dolaska u Rim. Napravio je nekolicinu igrača, reprezentativaca, a ekipa je igrala moderan, napadački fudbal, zbog kojeg je Sasuolo postao miljenik mnogih navjača.

U Rimu nije bio toliko uspešan. Razlog možda leži u tome što nije dobijao igrače kakve je želeo.

On je idealni naslednik Đampaolija jer gaje istu filozofiju fudbala, od istog učitelja su učili trikove zanata, napdački fudbal, kratkih pasova sa visokim presingom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maestro193

    22. jun 2019 | 12:01

    Dosta promena trenera kod italijanskih klubova valjda ce nova sezona biti zanimljivija .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA