≫ 

Velike promene u Vojvodini: Vojislav Gajić novi predsednik Lala!

Pored dolaska Gajića najavljene su velike promene koje bi trebalo da stabilizuju klub

  • 3
Stadion Karađorđe, FK Vojvodina Foto: Telegraf

Delegati fudbalskog kluba Vojvodina izglasali su nove rukovodioce, pa je tkao novi predsednik Upravnog odbora kluba postao Vojislav Gajić, koji je već u dva navrata bio na toj funkciji.

Kako prenosi portal 021.rs na sednici je bio i Nikola Lazetić nekadašnji prvotimac Vojvodine koji je postao sportski direktor.

- Treći put sam ispred vas. Velika je odgovonost. Sve što sam do sad uradio sam ponosan, ali to stavljam na dlan i krećemo ponovo. Sa ljudima koji će biti u klubu želimo napred, moramo zajedno, bez navijača klub ne vredi, kao ni bez igrača i ljudi koji to povezuju. Mi smo na istom zadatku da Vojvodini bude bolje moramo debelo da se oznojimo da bi se vratili na staze stare slave. Prvi zadatak je kompletiranje ekipe za novu sezonu jer niko više neće dolaziti da se igra, nego dobro da se zamisli šta ga ovde čeka, naravno sportski. Ekipa i klub će biti spremni za nove podvige - rekao je Gajić i dodao:

- Lazetić je doneo najveće pare u klub u poslednjoj deceniji. Mene je već oduševio, kada čujete, bićete i vi. Bićete zadovoljni i trenerom, a njime vraćamo uticaj i poštovanje. Videćete. Moramo u Evropu, to je cilj i obaveza. Ako budemo peti, daću ostavku. Ili četvrto mesto ili Kup. Pokušaćemo već u prvoj godini. Mene ne zanima mandat od četiri godine, nego da napredujemo - naveo je Gajić.

Nikola Lazetić Nikola Lazetić u dresu Vojvodine; Foto: MN Press

Takođe, funkciju generalnog direktora preuzeo je Dušan Bajatović kao glavni finansijer i osoba u koju navijači polažu velika očekivanja.

- Bajatović je glavni finansijer i ovako je veća odgovornost. Neće biti nijednog problemčića - dodao je Gajić, pa komentarisao činjenicu da je bilo i neutralnih pri glasanju.

- Što se tiče 25 uzdržanih, probaćemo da opravdamo poverenje i da budemo jednoglasni. To bi mi bio najveći uspeh. Pošto ovde nije gradonačelnik Miloš Vučević i pošto je učestvovao u pregovorima, hvala mu što je uložio energiju i autoritet. Prvi put u novijoj istoriji imamo pozitivne signale i podršku Beograda. Vojvodina će biti za ponos - naveo je Gajić.

Obraćajući se prisutnima, novoizabrani predsednik FK Vojvodina Vojislav Gajić najavio je da će klub, zarad brže i bolje operativnosti, ubrzo formirati Odbor za hitna pitanja, u kojem će, pored njega, biti još i novi generalni direktor Dušan Bajatović i član Upravnog odbora Nikola Vasiljević, te da će u radu kluba ponovo učestvovati i nekadašnji generalni sekretar FK Vojvodina, advokat Božidar Beronja, koji će ovoga puta obavljati funkciju savetnika predsednika kluba i sekretara Upravnog odbora.

O samoj ozbiljnosti situacije dovoljno govori podatak da se u ovom trenutku fudbaleri Vojvodine spremaju se na Zlatiboru i to bez trenera.

VIDEO: Partizan po starom, Vojvodina već u 3. minutu postigla gol!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    22. jun 2019 | 04:23

    Ajde Voso, neka bude kao nekad, kad nije bilo svejedno kad Zvezda igra protiv Vojvodine. Sva podrska Vojvodini, Srbiji treba bas jaka Vojvodina, jos jaca nego pre. Pa da se opet ceramo ko ljudi:)), drzite se i gurajte! Pozdrav Cigana iz Beograda

  • srbijanac

    22. jun 2019 | 00:51

    Vojislav Gajic jel to onaj sto je hapsen ?Cuvena afera Aleksandar gradnja?Znaci ona stara pun pike vise ne vazi

  • Vosa

    24. jun 2019 | 01:25

    Opet ‘u novijoj istoriji’.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA