• 15

OTKRIVAMO: Lalatović novi trener Vojvodine!

Mladi stručnjak se posle rastanka sa Radničkim vratio u Novi Sad gde će sutra biti promovisan

  • 15

Iz Niša u – Novi Sad! Trenersko putešestvije Nenada Lalatovića kroz Superligu Srbije večeras je kratko prekinuto ostavkom u Radničkom, ali će već tokom sutrašnjeg dana biti nastavljeno na severu zemlje, tačnije u Vojvodini.

Kako Telegraf saznaje, mladi stručnjak je imenovan za novog šefa stručnog štaba “Stare dame”, drugi put u karijeri!

Iako je nedavni dogovor i nastavak saradnje sa gazdom Radničkog Novicom Tončevim delovao idilično, Lalatović se izgleda zasitio Niša i odlučio da prihvati mnogo ambiciozniji projekat Vojvodine, koja je danas konačno imenovala novu Upravu, na čelu sa predsednikom Vojislavom Gajićem.

Nenad Lalatović

Foto: Nikola Tomić

Činilo se da je Milorad Kosanović već viđen na mestu šefa struke Novosađana, ali je sportski direktor Nikola Lazetić odabrao mlađeg stručnjaka – Nenada Lalatovića, koji je taj poziv prihvatio i odmah pružio ruku oproštaja Radničkom, koji je, pak, ekspresno reagovao i našao novog šefa struke, o čemu takođe uskoro možete pročitati na Telegrafu.

Biće to Llatoviću osmi posao na mestu šefa struke, pošto je ranije sedeo na klupi Srema, Proletera iz Novog Sada, Voždovca, Napretka, Crvene zvezde, Borca iz Čačka, Vojvodine u prvom mandaru, Čukaričkog i pomenutog Radničkog. Uz dva trenerska “izleta” u reprezentativnim selekcijama Srbije!

(Z. Ivković)

Komentari

  • GROBAR PODGORICA

    Sad će da mešetari po Vojvođanskim klubovima, ali sa novim(starim) znancima. Kuku nama sa ovakvom ligom i i ovakvim vođenjem lige.

  • GROBAR PODGORICA

    Pobegao iz Radničkog jer nisu mogli da mu obezbede sigurne bodove kao ptotiv nekih klubova u ovoj beton ligi.

  • Vuk1989

    Vojvodina druga, Radnicki treci...

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima