≫ 

Juve pobedio Barsu i PSŽ, Ajaksovo čudo od deteta dobija platu od 20 miliona!

Ovakav ugovor se teško odbija

  • 0
De Liht, van de Bek i Dušan Tadić, Ajaks

Foto:Guliver/Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Verovatno ni sam Matjas de Liht više ne zna koji su se klubovi spominjali kao njegovo novo odredište. Ipak, trenutno je aktuelna priča da će u Juventus, prenosi holandski Telegraf.

Vrtela su se najviše imena Barselone i PSŽ-a, a sada je najaktuelniji Juventus, kom sledi početak nove ere sa trenerom Mauriciom Sarijem, nakon odlaska Masimilijana Alegrija.

Partije u Ajaksu u Ligi šampiona izazvala su histeriju među najmoćnijim gigantima, pa je De Liht bio na slatkim mukama da bira, a Juventus se iskristalisao kao tim u kom bi se dodatno afirmisao. Stara dama spremna je da iskešira 70 miliona evra, a sam fudbaler dobio je uslove koji se teško odbijaju - ugovor na pet godina i plata između 15 i 20 miliona evra!

Holanđani prenose da je igrač prihvatio ove uslove i preostaje da se sve formalizuje, a u prste je umešao i nezaobilazni Mino Rajola, agent koji ima dobre odnose sa Starom damom.

VIDEO - Luka Jović se na srpskom jeziku predstavio Real Madridu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA