Vojvodina otežala posao Partizanu: Novi ugovor za Matića

"U dogovoru sa agentom igrača produžili smo saradnju, jer najozbiljnije računamo na našeg napadača", poručio je novi sportski direktor "lala" Nikola Lazetić

  • 2

Moraće u Partizanu dobro da se pomuče ukoliko budu želeli da privedu do kraja transfer napadača Vojvodine Bojana Matića, jer se situacija dodatno zakloplikovala poslednjim potezom “lala”. Novosađani su svesni interesovanja za svog fudbalera, pa su rešili da dodatno ojačaju postojeći ugovor sa njim produže ga još šest meseci, što znači će Matić biti obavezan do 30. juna 2021. godine (prethodni ugovor do 31. decembra 2020.).

To za Telegraf potvrđuje i sportski direktor Vojvodine – Nikola Lazetić, koji ističe da novosadski klub najozbiljnije računa na napadača u budućnosti.

- Bojan Matić je fudbaler Vojvodine, a u dogovoru sa njegovim menadžerom odlučili smo da postojeći ugovor kojim je vezan do zime 2020. godine produžimo dodatnih šest meseci. To znači da će Matić u Novom Sadu provesti još dve godine i verovatno vam je i najbolji znak šta mislimo o njemu kao fudbaleru i u kojoj meri računamo na njega – kaže Nikola Lazetić za Telegraf.

Upitan da li postoji interesovanje Vojvodine za nekog od igrača Partizana, konkretno Nemanju Nikolića, koji se pominje kao deo moguće "razmene napadača" dva kluba, Lazetić je jasan:

- Mnoge igrače Vojvodina prati, jer pravimo projekat za budućnost. Ali u ovom slučaju nema mnogo istine, jer sama činjenica da smo Bojanu Matiću produžili ugovor zapravo je i najbolji odgovor i na vaše pitanje - zaključuje Nikola Lazetić.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA