≫ 

Partizanov potencijalni rival u Evropi dovodi pojačanje iz Mančester sitija

Kilmarnok krenuo u akciju, "meta" je Španac Paolo Fernandes

  • 2

Škotski Kilmarnok se naoštrio da u svoje redove dovede talentovanog fudbalera Mančester sitija Paola Fernandesa (20), koji je minulu sezonu proveo u NAK Bredi, a sada je u opticaju njegova nova pozajmica.

Glavni inicijator ideje o dovođenju Fernandesa je novi menadžer Kilamrnoka Anđelo Alesio, bivši asistent Antonija Kontea, kome je posao u škotskom premijerligašu prvi samostalni, a Španca vidi kao pravi dodatak za ekipu.

Fernandes je prethodne dve sezone bio član NAK Brede, za holandski tim je odigrao 31 meč i postigao dva gola, i vrlo je vešt tehničar, neugodan za svakog rivala zbog svoje brzine i minijaturne građe.

Zanimljivo je da su navijači "Kilija" već proglasili Španca novim pojačanjem kluba, dodali ga u tim na "vikipediji", uz komentar da je "u pitanju najbolji fudbaler u škotskoj ligi".

Fernandes je od 2017. godine u seniorskom pogonu šampiona Engleske, koji ga je odmah poslao na pozajmicu na kaljenje, a igrao je i za malđe kategorije Sitija.

Podsetimo, Kilmarnok bi mogao da bude prvi rival Partizana u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ukoliko pre toga eliminiše autsajdera velški Konah Kvej Nomads.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA