Legendarni Fabio Kapelo: Ako De Liht pređe u Juventus sezona u Seriji A je već završena

Samo jedan tim može donekle da pomrsi račun Bjankonerima i još samo jedna ekipa ima kvalitetnu eipu u Seriji A, prema mišljenju Don Fabija

  • 0

Legendarni italijanski trener Fabio Kapelo smatra da će se osmogodišnja dominacija Juventusa bez ikakvih problema nastaviti i dalje ako Matjis de Liht zaista pređe u Torino. Svetski mediji uveliko bruje kako je transfer već dogovoren, kako je Juventus pobedio sve konkurente, pre svih Barselonu i PSŽ za potpis kapitena Ajaksa koji bi trebalo godišnje da zarađuje 12 miliona evra.

Ako Juve dovede De Lihta onda je sezona gotova i pre nego što je počela. Možemo odmah da krenemo u sledeću - smatra Don Fabio.

FK Ajaks - FK Totenhem Foto: Tanjug/AP

Potom je obrazložio svoje tvrdnje, odnosno šta će konkretno doneti mladi Holanđanin ekipi Mauricija Sarija.

Reč je o jednom od najboljih defanzivaca planete. Omogućava vam da se branite sa dva igrača, oslobađajući bekovima prostor da krenu u napad, kao što je činio u dresu Ajaksa. Njegovim angažovanjem Juventus bi pogodio džek-pot, a ako ga ne dovede onda bi drugi imali šansu da smanje razliku.

SP, fudbalska reprezentacija Belgije, Rusije, Fabio Kapelo Foto: AP/Tanjug

Što se tiče ostalih ekipa, Kapelo vidi još samo dve kvalitetne ekipe koje će se boriti tik iza Bjankonera.

Da budemo do kraja jasni, kad mislim na druge, to se odnosi samo na Napoi i Inter, jer Milan, Roma i Lacio ili imaju dosta finansijskih problema ili su kasnili sa izborom trenera i(li) dovođenjem igrača. Dok bi, primera radi, Napoli baš bio konkurentan ukoliko bi doveo Kostasa Manolasa i upario ga sa Kalidom Kulibalijem - zaključuje Kapelo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA