≫ 

Nova dimenzija Suarezovog bezobrazluka: Tražio penal, jer mu je golman odbranio šut rukom?! (VIDEO)

Ni to nije sve: u drugom poluvremenu jurio je arbitra da sankcioniše igrača Čilea kartonom zbog saplitanja navijača koji je utrčao na teren i prekinuo utakmicu

  • 13

Luis Suarez je nesumnjivo vrhunski igrač i golgeter, šampion, osvajač, pokazao je to nebrojeno puta, ali je isto tako, narodski rečeno, težak folirant, čak i više od toga: ozbiljan prevarant.

Urugvaj je upisao novu pobedu na Kopa Amerika, "pao" je Čile golom Kavanija pred kraj meča, ali je Suarez, opet, nekako pokupio svu pažnju - zbog dva poteza toliko tipična za njega.

Naime, on je u 23. minutu uradio nešto što verovatno može da uradi samo on i niko više: tražio je penal pošto mu je golman Čilea rukom odbranio udarac, a lopta otišla u korner. Sve se to desilo u petercu - tamo gde golmani obično imaju pravo da reaguju i rukom.

Ali Suarez nema blama, odmah je pogledom tražio sudiju visoko uzdignutih ruku, da bi koji sekund kasnije, valjda videvši kakvu "budalaštinu" traži, samo spustio ruke na glavu zbog promašene šanse.

Urugvajac je kasnije otišao još dalje u svom bezobrazluku - od sudije je energično tražio da kartonom sankcioniše igrača Čilea Jaru, jer je ovaj sapleo navijača Urugvaja koji je utrčao na teren i prekinuo utakmicu.

Luis Suarez - čovek je nepopravljiv!

APTOPIX Brazil Soccer Copa America Chile Uruguay Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA