≫ 

Dadilja dobila Mareza na sudu, nazvala ga cicijom: Zarađuje 200.00 nedeljno, a nema za moju platu

Neprijatna situacija po fudbalera

  • 2

Fudbaler Mančester sitija i alžirske reprezentacije Rijad Marez izgubio je na sudu spor protiv bivše dadilje, pa će morati da joj plati 3.612 funti na ime prekovremenog rada, prenose engleski mediji. 

Pomenuta, Katalina Miraflores (52), bila je, kako kaže, prinuđena da svoja prava potraži preko suda, jer je Marez uporno odbijao da joj isplati dohodak za prekovremeni rad u periodu od marta do novembra 2018. godine, iako u Sitiju ima nedeljnu platu od 200.000 evra.

Njena plata je bila 12 funti po satu i sve je bilo u redu dok je njegove dve ćerke čuvala u Londonu, međutim sve se promenilo po nju od kada se fudbaler preselio u Mančester. Tu počinju njeni problemi. Morala je da radi prekovremeno, plus je imala i dodatne troškove puta, te je tražila da joj se oni pokriju.

Međutim, Marez i njegova supruga Rita nisu hteli ni da čuju. Uzalud su bili zahtevi dadilje, koja je na kraju "presavila tabak" i pravdu potražila na sudu - i dobila je!

Prema presudi, Marez je dužan da Katalini isplati 3.612 funti na ime prekovremenih sati čuvanja njegove dece.

- Marez zarađuje 200.000 funti nedeljno, ne želim nekome da uništavam reputaciju - samo želim svoj novac. On je cicija - poručila je Katalina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA