≫ 

Neće Mitrović nigde! Sin vlasnika Fulama ne da srpskog napadača, čini sve da ga zadrži

''On voli ovaj klub'' tvrdi Toni Kan, sin vlasnika kluba

  • 7

Veliko interesovanje vlada za Aleksandra Mitrovića. Mnogi klubovi su se već javili Fulamu da žele njihovog napadača, ali klub nema nameru da ga proda. Tako barem tvrdi sin vlasnika kluba Šahida Kana, Toni Kan.

Betis, Galatasaraj, Vest Hem, Kristal Palas, Sautempton, Everton samo su neki od klubova koji su pokazali svoje interesovanje za srpskog špica.Vrednost jednog od najboljih igrača Fulama iz prošle sezone, u kojoj su ipak ispali u drugu ligu, je oko 35 miliona evra.

Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: Tanjug/AP

Sin vlasnika kluba Toni Kan ima odlične privatne odnose sa 24-godišnjim igračem i to želi da iskoristi kako bi ga privoleo da ostane još na Kevin Kotidžu.

Želim da zadržim što više naših glavnih igrača, a u tu grupu spada i Aleksandar Mitrović - počeo je Toni Kan intervju za "Fulamiš podkast".

- Mnogo smo investirali kako bismo ga doveli ovde. Verujem u njega. Prošle sezone se naporno trudio, igrao jako, pritom je vrlo važan za svlačionicu. Radim sve što mogu da ga zadržim. U odličnim smo odnosima i mnogo smo već puta razgovarali. On voli Fulam, voli klub, voli ljude ovde, voli saigrače - optimista je Toni kada je reč o ostanku našeg igrača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA