Partizan i Pantić čekaju odluku Čelsija

Na odmoru sam, trebalo bi da se javim na pripreme, pa ćemo onda videti šta i kako dalje, poručuje vezista

  • 7

Rado bi Partizan video Danila Pantića u svojim redovima i u narednoj sezoni, a ni fudbaler nije imun na ideju da produži boravak u Humskoj, ali će odluku o tome, kao što je već i poznato, doneti – Čelsi, sa kojim vezista ima važeći ugovor.

Pantić je posle Evropskog prvenstva sa mladom reprezentacijom Srbije otišao na odmor i moraće da ispoštuje proceduru, koju diktira londonski klub. Igrač će prvo morati da se javi na pripreme Čelsija, izuzev ako se Partizan i “plavci” ne dogovore pre toga, a onda i konačnu odluku o svom statusu u narednoj sezoni.

- Na odmoru sam, čekam da me iz Čelsija obaveste o daljim koracima, jer imam važeći ugovor još dve godine. Trebalo bi da se javim na pripreme, pa ćemo onda videti šta i kako dalje. Ukoliko se pre svega toga, naravno, ne desi nešto drugo i plan se promeni ili dođe do nekakvog dogovora– kaže Danilo Pantić za Telegraf, nagoveštavajući da se i njemu ostaje u Beogradu, ali da će poslednju reč ipak imati čelnici londonskog kluba.

Inače, u dogovoru Partizana i Čelsija o pozajmici Danila Pantića postoji i otkupna klauzula, koja iznosi 3.000.000 evra. U ovom trenutku to je nedostižna cifra za crno-bele, ali s obzirom na činjenicu da postoji i želja igrača i dobar pregovarački položaj njegovih agenata u Londonu, nije isključeno da sve tri strane na kraju nađu kompromis.

Pantić je u protekloj sezoni bio jedan od nosilaca igre Partizana, za koji je odigrao 45 utakmica u svim takmičenjima, postigao osam golova i isto toliko puta asistirao saigračima.

U poslednjem večitom derbiju, u finalu Kupa Srbije koji je tim iz Humske rešio u svoju korist, bio je među najboljima na terenu u redovima Partizana.

VIDEO: Stojković o duelima sa Kilamrnokom: Biće borba sa dugim loptama

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA