''77 sekundi'' - film o Crvenoj zvezdi (VIDEO)

Zanimljiva ideja, El Fardu ne bi imao ništa protiv, na potezu su reditelji

  • 0

Ako navijače Crvene zvezde pitate kada su, posle Barija i Tokija, bili najviše srećni, većina njih će vam odgovoriti posle one fenomenalne noći u Salcburgu ili utakmice protiv Liverpula.

Jeste pobeda protiv Redsa jedna od najvećih u istoriji, pogotovo što su Englezi posle uzeli LŠ, ali tih 77 sekundi u Mocartovom gradu je bila čista emocija. Nešto neobjašnjivo.

Dva gola El Fardu Bena, povratak od 0:2 i plasman u grupnu fazu najelitnijeg fudbalskog takmičenja. Dovoljno materijala da se u skorije vreme snimi film o tih ''77 sekundi''.

- Bilo bi to lepo, svidelo bi se navijačima. Sećam se vrištanja i navijanja. Tu noć protiv Salcburga nikada neću moći da zaboravim. Od 0:2 došli postali smo heroji. Svi ćemo to pamtiti dok smo živi, naravno i ja - rekao je Ben u intervjuu koji je dao novinarima u Austriji.

Da je meč u Salcburgu emotivno doživljen od strane igrača Zvezde i da ga iznova i iznova gledaju, govore i nedavne reči Dušana Jovančića u razgovoru za Telegraf.

Na pitanje snimak kog meča bi iznova i iznova mogao da gleda putem TV-a, rekao je:

Onih nekoliko minuta euforije protiv Salcburga. Naježim se svaki put kada gledam.

Eto ideje za reditelje, možda i za poznatog zvezdaša Juga Radivojevića koji je za 25 godina Barija snimio kratak film (od 12.20 na videu ispod) film o odrastanju Zvezdinih heroja.

Podsetimo, Radivojevič je tada istakao da bi u budućnosti mogao da zabeleži na filmu još neke slavne detalje iz Zvezdine istorije.

- Možda jednoga dana snimim film o generaciji koja je osvojila Evropu i svet. Ako je ovo bila neka vrsta generalne probe pokazalo se da imam argumente da razmišljam u tom pravcu - rekao je Radivojević 2016. godine.

Zvezda je, u međuvremenu, ušla u LŠ, a vreme će pkazati da li tih 77 sekundi bude nekome motiv da snimi film.

(Izveštač Telegrafa iz Austrije - Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA