≫ 

Pijani Ronaldinjo i Deko umalo oterali Mesija iz Barse: Isplivao prljav veš iz svlačionice Nou Kampa

Nekadašnji fudbaler Barselone Aleksander Hleb kaže da je Ronaldinjo prodat kako Mesi ne bi otišao

  • 2
56440361AJ100_Barcelona_Cel Ronaldinjo, Mesi i Eto sa osvjenim trofejima; u pozadini je i Deko, kao i Karles Pujol; Foto: Guliver/ Luis Bagu/Getty Images

Jedan od najboljih beloruskih fudbalera svih vremena Aleksander Hleb šokirao je celokupnu fudalsku javnost kada je u televizijskoj emisiji ''Skamenika Osnovij'' izneo prljav veš iz svlačionice Barselone. Najzanimljiviji deo se odnosio na raskalašni život Ronaldinja i Deka zbog kojih je Bluagrana umalo ostala bez Mesija.

On je u ovoj emisiji izajvio da su zbog lagodnog načina života Rolandinjo, ali i Deko, morali da budu prodati.

Ronaldinjo i Deko su pijani dolazili na treninge. Da li znate zašto ih je Barselona prodala 2008. godine? Bojali su se da će tako i Mesi biti izgubljen.

Došao je na Kamp Nou posle odličnih partja u Arsenalu, međutim Barselona nije bila njegov izbor.

Nisam želeo da potpišem za Barselonu, želeo sam da ostanem u Arsenalu ili da idem u Bajern. Ali, moj menadžer je insistirao, čuo se sa Gvardiolom telefonom i na kraju sam potpisao.

Obećavao je mnogo ali je na kraju nekako ostao nedorečen. Za to, kako sam kaže, lično snosi krivicu.

Alexander Hleb Aleksander Hleb u dresu Barse; Foto: Guliver/Mike Stobe/Getty Images for New York Red Bulls

Imao sam sve što je potrebno da napredujem i redovno igram. Sve što se desilo je apsolutno moja greška, previše sam olako prilazio stvarima, moj karakter me je sprečio da napredujem. Umesto da radim naporno, Gvardioline odluke sam nerado prihvatao - rekao je pre dve godine Hleb u jednom intervjuu.

Tada je pojasnio i priču oko dolaska u Barselonu.

Pre nego što sam došao imao sam ponudu Bajerna, bio sam odlučan da potpišem, ali usledila je dvodnevna pauza u pregovorima, a Barselona je bila upornija. Morao sam da odem u Barselonu, to je bio najbolji tim na svetu u to vreme i niko ne može da odbije takvu ponudu. Da to nisam učinio, uvek bih žalio što sam propustio priliku da igram u najboljem klubu na svetu - objasnio je tad Hleb svoj odlazak na Kamp Nou.

Muči se Argentina na Kopa Amerika, ali je došla do četvrtfinala, i ako savlada Venecuelu, zakazaće polufinalni spektakl s domaćinom Brazilom. Večeras od 21.00 kvota na Mesija i drugove je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Venecuela - Argentina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AHAB

    28. jun 2019 | 14:09

    DA JE DAO BOG DA JESU....I NJEGA I RAJKARDA,KOME JE RONALDINHO ĆERKU,MALO ONO....PA,BRE GAUCHO JE BOG ZA MESIJA, ARGENTINSKOG MILOŠA ŠESTIĆA...BARSA NIKAD NIJE IMALA BOLJEG IGRAČA OD RONALDINHA...N I K A DA.. NAJJAČI TANDEM U ISTORIJI BARSE RONALDINHO I ETO . . . .

  • ROKSI

    29. jun 2019 | 13:18

    PA,I PIJAN JE BIO DUPLO BOLJI OD MESIJA....NEGO,KRIVO MI ŠTO U NJEGOVO I SVOJE IME,BRAT IBRA NIJE ZAVRNUO UŠI GVARDIOLI I MESIJU....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA