EKSKLUZIVNO! Transfer Pavkova i dalje nije propao: Kinezi neprijatno iznenađeni, ali nisu odustali!

Saga oko transfera Milana Pavkova dobija novu epizodu

  • 20
Milan Pavkov, Suning Foto ilustracija: Telegraf/Marko Jovanović

Prava španska sapunica odvija se kada je u pitanju transfer Milana Pavkova u Kinu. Telegraf je došao do informacija "iz prve ruke" šta se tačno desilo u Kini i zbog čega napadač Zvezde nije postao novi igrač Đangsua.

Momak iz Begeča je u Austriji prihvatio ponudu posle početnog nećkanja, dobio je dobru ponudu, za kakvu ljudi koji su dobro upućeni u kineski fudbal, smatraju da ne bi dobio nigde u Evropi, a zatim spakovao kofere i krenuo put "Dalekog istoka".

Pavkov i čitava ekspedicija imali su sjajan doček u Kini, klub je sve organizovao i obezbedio za put i smeštaj. Sve je bilo na najvišem nivou, a onda su se Kinezi šokirali kada je došao i razgovor sa igračem i njegovim agentom.

Naime, prema našim saznanjima, Kinezi ni u jednom momentu nisu podizali ponudu. Ona koju su poslali prihvaćena je od strane Zvezde, a takođe je i Pavkov bio zadovoljan uslovima i želeo je taj transfer.

Milan Pavkov Pavkov u svom domu u rodnom Begeču; Foto: Nikola Tomić

Međutim, kada su stigli u Kinu, Pavkov je, posle konsultacija sa agentom, pokušao da izdejstvuje još bolje uslove za sebe. Đangsu i kompanija Suning, koja je druga najbogatija privatna kompanija u Kini posle Huaveija, koja se procenjuje na 19 milijardi evra, bili su neprijatno iznenađeni zahtevom koji je promenjen na licu mesta, iako je igrač doputovao posle ponude koju su poslali.

Pregovori su se odužili naredna tri dana, ali su Kinezi ostali pri svom stavu da ne podižu ponudu.

Ali, kako saznajemo, Kinezi nisu odustali od Pavkova. Šanse za transfer i dalje postoje, ali sada su i "nož i pogača" u rukama Kineza. Oni su Pavkovu i njegovom agentu poručili da njihova ponuda i dalje ostaje na snazi, ali će pre toga da se okrenu drugom igraču, koga će pokušati da dovedu za sličan novac.

Ipak, kako Telegraf saznaje, taj napadač koga oni žele je veliko ime i pitanje je da li Đangsu sa sličnom finansijskom ponudom može da ga potpiše.

Prelazni rok u Kini počinje tek 1. jula, a kako budu proticali dani da Đangsu ne potpisuje drugog napadača, tako rastu i šanse da Pavkov na kraju ipak završi u Kini.

VIDEO: Topla dobrodošlica Pavkova posle Liverpula uz hladno pivo i vruće prase!

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vrbas

    28. jun 2019 | 17:52

    Zašto,omalovažavati momka ako je sa sela a nije iz velikog grada,koliko je morao više da se dokazuje baš iz tog razloga.Igrao za Zvezdu i reprezentaciju Srbije,jedan od retkih dobio svoju pesmu sa Severa,a neki spominju traktor,on se ne stidi svog traktora.

  • Aleksandar

    28. jun 2019 | 16:26

    Milane nedaj Kinezima da te prevare. Drzi cenu ipak si ti jedini dao dva gola sampionu evrope i nokautirao ga za sva vremena. Drzi se do kraja. Zvezda je zivot, a ostalo su sitnice

  • 🐒zvezda🐒

    28. jun 2019 | 17:33

    Sa ovima uvek cirkus,ciganska posla 😂🤣😂🤣😂🤣😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA