≫ 

PAOK odobrio Kanjasu da trenira sa Zvezdom, Špancu priređen lep doček u Austriji! (VIDEO)

Lepo su dočekali igrači novajliju

  • 0

Treće pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku,vezista Hose Alberto Kanjas, priključio se ekipi na pripremama u Vindišgarstenu.

- Kanjas je došao na pripreme u Austriji, pošto je njegov prethodni klub PAOK poslao odobrenje da može da trenira sa Crvenom zvezdom, iako mu formalno ugovor ističe na kraju juna. Nesumnjivo će našem novajliji značiti da što ranije otpočne rad sa ekipom, kako bi se što brže uklopio sa saigračima i uvideo kakvi su zahteva šefa Milojevića i stručnog štaba - navodi se na sajtu kluba.

Priliku da na prijateljskom meču ponese prvi put crveno-beli dres imaće Kanjas već u ponedeljak, kada će Crvena zvezda u Vindišgarstenu odigrati kontrolni meč sa ekipom Blau Vajs, a crveno-beli novajlija debi bi mogao da upiše već 9. jula na gostovanju u Litvaniji, u utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Suduve.

Podsetimo, španski vezista stigao je u Ljutice Bogdana kao treće pojačanje, posle Radovana Pankova i Nikole Vasiljevića.

VIDEO - Fudbaleri Zvezde umirali od smeha na treningu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA