Milošević posle Zvijezde: Dobro je i pobediti ponekad, onako psihološki! (VIDEO)

Trener Partizana Savo Milošević nagovestio je koliko je pobeda nad Zvijezdom značila njegovom timu, iako je reč o lakšoj proveri

  • 6

Posle poraza od Budućnosti iz Podgorice (0:1), Miloševićev Partizan je slavio sa 2:0, uz prvenac Aleksandra Lutovca i pogodak Filipa Stevanovića.

- Meni je bilo bitno da dobro istrče utakmicu. Videli ste, teške noge, teško je i vreme, ali dobro. Oni su odradili trening, dobro je i pobediti ponekad čisto psihološki. Zadovoljan sam. Najbitnije je da smo danas odradili dobar trening, Zvijezda je s druge strane dala maksimum, i oni su u procesu stvaranja i najbitnije je dobro se spremiti. Rano je govoriti o nekom timu i taktici i takvim stvarima i kod nas i kod njih - rekao je posle utakmice Milošević.

Na konstatacija novinara da je igra protiv Zvijezde možda bila i bolja u drugom poluvremenu, kada su na teren ušli mlađi igrači, Milošević je uz smeh konstatovao:

- To je dobro, tako i treba da bude!

Partizan se u utorak seli u Sloveniju, tačnije u mariborsko Pohorje, gde će nastaviti sa radom i pride odigrati još četiri utakmice. Rivali crno-belih će biti Rogoška (3. jul), Olimpija (6.jul), Bordo (10. jul) i Pakši (13. jul).

VIDEO - Savo Milošević nahvalio Sumu i objasnio zašto je oterao devet igrača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žika Živac

    30. jun 2019 | 20:48

    Samo ćete "onako" i "ponekad",jer ste mali.

  • Voja

    30. jun 2019 | 20:52

    Pamtices tu pobedu jer ce ih u ligi biti jako malo.Partizan sa tobom u borbi za peto mesto

  • Zorica

    30. jun 2019 | 21:16

    Sava je najbolji frajer u Partizanu i Zvezdi. Ovi fudbaleri su bas ruznjikavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA