≫ 

GOTOVO! Tomane je Zvezdin! Cena spuštena za 1.2 miliona evra: Otkrivamo sve detalje transfera!

Portugalski napadač će u ponedeljak uveče biti u Beogradu

  • 20
Tomane, Zvezda Foto ilustracija: Nikola Jovanović/Profimedia

Portugalac Tomane je novi fudbaler Crvene zvezde! Telegrafu je potvrđeno da su klubovi postigli dogovor oko obeštećenja i on će već u ponedeljak uveče biti u Beogradu kako bi prošao lekarske preglede i potpisao ugovor, što smo već i najavili.

Klubovi su dugo imali "natezanje" oko obeštećenja, iako je Zvezda imala usmeni dogovor sa igračem znatno ranije. Kako saznajemo, Tondela je bila uporna da za Tomanea zaradi 2 miliona evra, ali je Zvezda uspela da spusti cenu obeštećenja na 800.000 evra, koje će biti isplaćeno u dve rate.

Tomane će imati mesečnu platu od 35.000 evra, uz bonuse za golove i plasman u Evropu, tako da će imati dodatnu motivaciju da bude što efikasniji u narednoj sezoni.

Prošle godine je Tomane u šampionatu Portugalije dao 14 goplova i imao šest asistencija. Krasi ga izuzetna snaga, brzina, osećaj za igru i proigravanje.

Kako saznajemo, Tomane je bio "zagrejan" za Crvenu zvezdu, imao je dobre preporuke o klubu na osnovu igara koje je na Marakani pružao njegov zeljak Ugo Vijeira.

Pogledajte neke od njegovih golova:

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    1. jul 2019 | 12:27

    Ja ne mogu da verujem sta sve zvezdini navijaci progutaju...Pavkova ne pustaju ispod 3 miliona..i to je malo kazu......a za Tomanea sposobni skinu sa 2 miliona na 800 hiljada...cirkus sta li je ...

  • Zvezda

    1. jul 2019 | 12:26

    Druze kako vi u kosarci!?

  • Dejan

    1. jul 2019 | 12:18

    BRAVO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA