Iguain se vratio u Juventus: Njegov agent odbacuje glasine o Romi

Čelsi, i ako ne može da dovodi igrače, nije iskoristio mogućnost otkupa ugovora argentinca, tako da se on vratio u Juventus

  • 0

Nekada je žario i palio Italijom  dok je nosio dres Napolija. Odlično je igrao i u Juventusu, ali dolazak Kristijana Ronalda sve je promenilo u životu Gonzala Iguaina. Od tada dve neuspele pozajmice i "status kvo". Igrača za kojeg se nekada nudilo i sto miliona evra, danas niko neće.

Trenutno se nalazi u Londonu gde ga poslednji klub, Čelsi, ne želi. Plavci su odlučili da vrate argentinskog golgetera Juventus posle isteka pozajmice.

Čelsi je, bez obzira što ima zabranu transfera od FIFA, odlučio da ne otkupi Iguainov ugovor za još 36 miliona evra, ali i novu jednogodišnju pozajmicu za duplo manji iznos.

Iguain je za Plavce dao samo pet golova u Premijer ligi, takođe neuspešnu pozajmicu imao je šest meseci ranije u Milanu, pre nego što je odlučeno da ponovo dođe u Torino kod trenera Mauricija Sarija, koji ga je vodio u Napoliju i Čelsiju.

Pojavile su se neke priče da će ga Juventus trampiti sa Romom za Zaniola, ali takve navode je odbacio njegov brat i agent.

Jedini italijanski klub za koji će Gonzalo igrati je Juventus. On sa tim klubom ima još dve godine ugovora i ugovor se mora poštovati. Prijatno veče svima - rekao je Nikola Iguain.

Juventus je pre tri godine učinio Iguaina tada najplaćenijim fudbalerom ikada na Apeninima posle transfera iz Napolija za 94 miliona evra, ali nije bio toliko produktivan kao u klubu sa juga Italije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA