≫ 

Milojević: Zadovoljan sam! Svesno sam pustio igrače sa manjom minutažom! (VIDEO)

Trener crveno-belih zadovoljan je poslednjom utakmicom na pripremama

  • 6

Fudbaleri Crvene zvezde poslednji meč na pripremama u Austriji završili su pobedom od 3:1, protiv austrijskog drugoligaša Blau Vajsa, uz igru koja raduje trenera Vladana Milojevića. 

Šansu na ovom susretu dobili su igrači sa manjom minutažom, i to protiv rival akoji igra defanzivno.

- Generalno sam zadovoljan s obzirom da smo pružili šansu igračima koji su imali manju minutažu. Svesno sam ih pustio da igraju više od 70, 80 minuta. Generalno, mogu da kažem da sam zadovoljan i da je bilo dosta dobrih stvari. Sigurno je da ima stvari koje bi trebalo ispraviti u narednom periodu. Ono što mi je jako bitno da smo videli Konotara, videli ste malog Gavrića, Krstića - istakao je Milojević i dodao:

- Nije me nevreme omelo. Planirali smo da pružimo šansu ovim igračima. Oni su agresivni, dobra jedna ekipica i to je taj fudbal koji se igra na Zapadu. 

Šta je još rekao Milojević o Kanjasu, Vukanoviću i nastavku sezone pogledajte u videu na početku teksta.

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    1. jul 2019 | 20:45

    Da nije bilo Ebisilija ne bi ni pobedili opet bi bilo nereseno

  • Milos

    1. jul 2019 | 22:12

    Trebao si da odes,jer ste i ti I ekipa da li maksimum I hvala ti na tome.....zameram ti na totalno pogresnoj taktici na svim derbijima protiv nikada goreg nam vecitog rivala,da sa sobom povedes Causica I Simica I da vam pozelimo puno srece u nastavku karijere.

  • Marko

    1. jul 2019 | 23:14

    Opameti se Milojeviću, žrtvovanje tehnički boljih fudbalera da bi gurao tvoje poslušnike Čaušića,Simića i Jovičića koštaće skupo Zvezdu. Oni jedva prolaze u našoj ligi a kamoli u Evropi. Daj šansu Ebisiliju i Vuliću, kad si već oterao Melega,Hajdina i ogadio Zvezdu Pavkovu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA