Na pomolu bombastična razmena Reala i Junajteda: Đavolski dobra ponuda za Pogbu koja se ne odbija!

Zinedin Zidan je kao prioritet u prelaznom roku označio Francuza i čini sve da ga dovede

  • 0
Geret Bejl, Pol Pogba

Geret Bejl, Pol Pogba; Foto: Guliver/Alex Livesey/Getty Images

Fudbalski transferi su u punom jeku ovog leta, već smo imali nekoliko bombi, a na pomolu je jedna od najvećih! Real Madrid spreman je da Mančester junajtedu ponudi Gereta Bejla i novac u zamenu za Pola Pogbu, prenosi španska Marka.

Pogba je prioritet trenera Zinedina Zidana, ali Madriđani nemaju nameru da ga dovedu za 150 miliona evra, koliko ga procenjuju u Mančesteru, pa će pokušati da u sav posao ubaci bivšeg fudbalera londonskog Totenhema.

Bejl je ranije bio na meti Junajteda, sada nije u planovima Zidana, posebno zbog najveće plate u klubu od 15 miliona evra i očekuje se da ode ovog leta.

Real je već potrošio preko 300 miliona evra na transfere na početku prelaznog roka, među kojima je i Luka Jović plaćen 60 miliona, ali Zidanu je neophodan još jedan vezista vrhunskog kvaliteta.

Pogba je nezadovoljan na Old Trafordu, često je govorio da mu je san da jednog dana zaigra za kraljevski klub, ali oko mogućeg odlaska najviše se pita Mančester Junajted.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA