Mančester Siti zvanično doveo vezistu za 70 miliona, Njukasl prodao najboljeg igrača u Lester!

Rodri na Etihadu, Ajoze Perez u dresu Lisica

  • 0

Španski vezista Rodrigo ''Rodri'' Ernandes zvanično je prešao iz madridskog Atletika u Mančester Siti za 70 miliona evra i tako postao drugo najskuplje pojačanje kluba!

Rodri je potpisao ugovor na pet sezona, a vredi pomenuti da je ispred njega samo transfer Kevina De Brujnea koji je iznosio šest miliona više.

- Ono što je Mančester Siti uradio u protekle dve godine je zapanjujuće. Jedva čekam da postanem deo ovako talentovanog tima. Nije samo stvar u osvajanju titula, već u načinu na koji se do njih dolazi, igrajući napadački fudbal non-stop. To je stil koji me uzbuđuje i privlači, kao i klupske ambicije. Jedva čekam da počnem da radim sa Pepom Gvardiolom i saigračima i nadam se da ćemo svi zajedno dostignuti neviđene rezultate sledeće godine - rekao je Rodri.

Kad smo već kod Premijer lige, vredi pomenuti da je Njukasl za 34 miliona evra prodao svog najbolkjeg igrača u poslednjih nekoliko godina - Ajozea Pereza.

On je potpisao ugovor sa Lisicama do 2023. godine.

- Veoma sam srećan i ponosan što sam postao deo Lesterove familije. Jedva čekam da počnem sa treninzima u novom klubu - rekao je Perez.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA