Legendarni "čikica" otišao u istoriju Zvezde: Marakana dobija najmoderniji semafor (VIDEO)

Crveno-beli su razmatrali i moguću promenu lokacije semafora, ali je na kraju on ostao na Jugu

  • 8
FK Crvena zvezda, stadion Rajko Mitić, Marakana, semafor Printskrin: Youtube/FCRedStarBelgrade

Crvena zvezda je započela radove na svom stadionu, a posle renoviranja travnate podloge, usledilo je i menjanje legendarnog semafora na južnoj tribini stadiona.

Na Marakani se nadaju da će radovi biti završeni najkasnije do drugog meča kvalifikacija za Ligu šampiona i da će novi semafor biti u upotrebi već od tog meča (23. ili 24. jul), u kojem bi crveno-beli trebalo da se sastanu protiv Helsinkija ili Toršavna, ako prethodno eliminišu Suduvu u 1. kolu.

Na sajtu Zvezde saopšteno je da se razmišljalo i o promeni lokacije semafora, ali je odlučeno da i dalje on ostane na južnoj tribini.

Isitče se da će novi semafor biti istih dimenzija i najmoderniji, poput onih koji se nalaze na većini evropskih stadiona.

Navijači će se s nostalgijom sećati starog semafora i "čikice" koji se pojavljuje na ekranu tokom golova, sa podignutim rukama.

FK Crvena zvezda, stadion Rajko Mitić, Marakana, semafor Počelo je uklanjanje sijalica sa starog semafora; Foto: Crvenazvezdafk.com

- Semafor želimo već duže vreme da zamenimo i sada smo uspeli da odvojimo značajna sredsttva za kupovinu novog i zamenu straog. Poboljšavamo konfor naše publike u svakom segmentu i semafor je neizostavni deo toga. Želimo da svi zvezdaši imaju najbolji mogući pregled igre i rezultata u svakom trenutku, a novi semafor će to omogoćiti - objasnio je generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MG

    5. jul 2019 | 10:27

    Odavno bode ici ona polovina sa tim cikic kako ga zovete, krajnje je vreme bilo zameniti i drugi deo panela !

  • Skontali

    5. jul 2019 | 10:12

    Na kraju da nam treba vizuelno digitalni semafor??!!Vazda kaskamo ali samo radi jedne stvari??!!Novca bog je nepotreban??!!

  • Opet ja

    5. jul 2019 | 13:25

    a zaostale plate radnicima ??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA