≫ 

Svi znaju da je Pol spreman da ide, od menadžera do vlasnika: Rajola otvorio karte ponuđačima

Pogba ide, pitanje je gde

  • 2

Fudbalski menadžer Mino Rajola izjavio je kako je svima jasno da Pol Pogba neće posle ovog leta nositi dres Mančester junajteda u kom je već tri godine.

Pogba se u Junajted na svoj drugi "mandat" vratio avgusta 2016. kao želja Žozea Murinja, ali ta saradnja nije bila plodonosna. Francuz se posvađao sa Murinjom, bio je jedan od glavnih razloga odlaska Portugalca iz kluba iz kog sad ide i sam Pogba.

- Svi znaju da je Pol spreman da produži dalje. U procesu smo. Svi znaju kako se Pol oseća, a u klubu su upoznati s njegovim željama. Od menadžera kluba do vlasnika - rekao je Rajola.

On nije precizirao hoće li njegov "štićenik" biti u avionu za Australiju kada klub krene na turneju pred sezonu, pošto se Pogba na početku priprema nije pojavio.

- Ne znam, živimo dan za dan i ne mogu ništa da kažem - reči su Rajole. O Pogbi je prethodnih dana bilo reči jer je Real za njega spremao bombastičan fudbalski transfer i ponudio 75 miliona evra i Gereta Bejla ili Iska za Francuza.

VIDEO - Pogba se unervozio jer mu ne ide i rekao Matiću da ima lice gubitnika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA