≫ 

U susret meču Partizan - Olimpija: Ispred Stožica i staro i mlado, peva se, veseli i pomaže Zelenima

Navijači ljubljanskog kluba uživaju u danu posvećenom svojoj Olimpiji

  • 9

Celodnevna fešta povodom početka nove sezone u Ligi Evrope, odnosno prijateljskog meča izmedju Olimpije i Partizana, okupila je respektabilan broj pristalica ljubljanskog kluba na platou ispred stadiona "Stožice", a zabava je organizovana za sve uzraste-stare, mlade, one željne dobrog rostilj, one vole da "potegnu" dobro pivo i slušaju muziku uz sve to.

Reče neko: "U Srbiji bi se potukli već u 11 ujutru, na malom fudbalu, a pod šatorom bi se, pod dejstvom maligana, možda potezali i oštri predmeti".

U Srbiji možda, u Sloveniji je ipak neka druga priča, daleko mirnija i opuštenija. Navijači Olimpije su iskorostili lep subotnji slobodan dan, posle naporne radne sedmice, da dođu ispred stadiona, odigraju fudbal, uživaju u hrani i piću i na kraju pruže podršku voljenom klubu.

Nema nervoze, deo posetilaca je pod šatorom, deo ispred njega, tu si i roditelji sa klincima, koji dobijaju suvenire, takmiče se ko će najjače da šutne na gol, dok lepa hostesa strpljivo namešta loptu.

Dresovi i šalovi Olimpije su svuda, kako na posetiocima, tako i na štandovima, gde se mogu kupiti po povoljnijim cenama.

Samo danas kada su i ulaznica za feštu i karta za meč sa Partizanom i letonskom Rigom narednog četvrtka, u kvalifikacijama za Ligu Evrope deset evra.

Ako se suditi po broju ljudi koji su se odazvali apelu da se napuni stadion, ljubljanski klub neće imati problema. Sa bine i dalje "prži" glas Pera Lošina, svi pevaju, skaču, raduju se... Neki drugi svet.

VIDEO - Fudbaleri Partizana odmeravaju snage sa slovenačkom ekipom Beltinci

(Izveštač Telegrafa iz Slovenije, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜⬛⬜

    6. jul 2019 | 18:52

    Napred Partizan.

  • Boki

    6. jul 2019 | 20:25

    Igra se dok partizan ne da gol. Kao pre trideset i kusur godina

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆⚽⚽⚽

    6. jul 2019 | 19:08

    Јаке екипице, јаки па навијачи😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA