≫ 

Sudija sramno isključio Mesija, posle "bolesne" asistencije: Leu tek drugi crveni u karijeri (VIDEO)

Kada sudija ne zna baš šta radi...

  • 13
Brazil Soccer Copa America Argentina Chile Foto: Tanjug/AP

Argentinski fudbaler Lionel Mesi dobio je crveni karton potpuno besmislenom odlukom paragvajskog arbitra Marija Dijaza de Vivara u meču za treće mesto između Gaučosa i Čilea.

Mesi je u 37. minutu kažnjen crvenim kartonom kada je ušao u sukob sa Garijem Medelom. Medel je bio mnogo žustriji i uneo se u lice Argentincu koji je samo u prvom momentu reagovao odgurivanjem protivnika.

Vrlo brzo se povukao i podigao ruke kao znak da nema nameru da se dalje sučeljava. Međutim, Medel je insistirao na sukobu, a Dijaz kao da je jedva dočekao da obojici igrača podeli po crveni karton.

Iako je bilo jasno da je Medel više zaslužio isključenje, obojica su mogli da prođu samo sa opomenom glavnog arbitra.

Mesi je pre isključenja podelio jednu magičnu asistenciju kada je na tacni kroz čitavu odbranu uposlio Aguera za 1:0 u 12. minutu utakmice, a Dijaz je do kraja doneo još jednu pomalo čudnu odluku.

Donekle ga abolira pregledanje VAR snimka, ali je duel dve dvadesetice Lo Selsa i Aranguiza bio na ivici kaznenog prostora, a Dijaz je pokazao na belu tačku odakle je Čile postavio konačnih 2:1 u 59. minutu.

Inače, ovo je Mesiju bio tek drugi crveni karton u karijeri i oba je dobio u dresu reprezentacije. Prvo je isključen na debiju avgusta 2005. protiv Mađarske na prijateljskoj utakmici.

U međuvremenu je odigrao 670 mečeva za Barselonu i reprezentaciju bez isključenja. Sve do sada.

VIDEO - Milošević protestuje kod sudija zbog prljavog starta igrača Olimpije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lazzio

    7. jul 2019 | 00:09

    Messi nije trebao biti iskljucen...I svaka cast za onu gol loptu u kanal...jeste majstor nema sta...ne volim ni jedne ni druge ali ovi cileanci biju kao da su na ratistu

  • Realan

    7. jul 2019 | 00:05

    Zasto sraman ne razumem ? Da nije mozda sto su i za njih pocela da vaze fudbalska pravila kao i za sve ostale igrace? Pa dosta se glefalo na imena i uzivale privilegije da nije toga bilo bile bi na desetine crvenih do sada i za njega i za ostale. Svirani su prekrsaji u njihovu korist i u situacijama gde kontakt nije postojao e sad odma buka. U fudbalu nema povlascenih ni ti su imena bitna vec se igra da na kraju pobedi bolji tim a ne kako je nekom zelja i zato sto u klubu igra poznato ime.

  • Allianz

    7. jul 2019 | 08:15

    Ne znam sta ovde nije jasno ??? Ni jedan ni drugi igrac nisu za crveni, malo se zakacili ramenom i to je to. Ali zamislite koje sudije sude na Copa America, sacuvaj boze. Da u borbi za trece mesto da crvene kartone igracima za ovo, stvarno smesno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA